Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia lightów do twierdz

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam kupić type64... na twierdzach super zaje.... kase można tym trzaskać. Ze zwykłych to t37... ewentualnie amx12t.

Opublikowano

Cromwell to nie light...

Pogadamy inaczej jak zagrasz nim 200 bitew.

Ma camo jak light, mobilność, pancerz i wymiary.

Działo ma świetne

Dla mnie to jest light w ciele meda, ale ok...

Opublikowano

Pogadamy inaczej jak zagrasz nim 200 bitew.

Ma camo jak light, mobilność, pancerz i wymiary.

Działo ma świetne

Dla mnie to jest light w ciele meda, ale ok...

To prawda - nie grałem tym czołgiem jednak twórca tematu poprsił o lighty. Nie chcę wchodzić w kłótnie także okej ;)

graphic.png

Opublikowano

Najlepszy Light moim zdaniem to t37 aczkolwiek jak masz trochę golda to polecam type 64 jest porównywalny do t 37 jednym z większych jego minusów to o 100 hp mniej od t37 ale spokojnie daje rade na vi przeważnie grają pomidorki i słabsze klany wiec typem jak bd rozważnie grał to i bd miał fun z gry i nawet sporo kasy u mnie bitwy na vi trwają około max 3min i zarobek 50-60k z premką tak średnio

A tak jak kolega wyżej crommca jest na tyle mobilna że może ci lighta zastąpić plusem jest sporo większa liczba hp

Opublikowano

Ogólnie :) 59-16 wymiata jak ma pierwsze działko. Mam go i nie zamienie na inny czołg. 112 peny na 6 tiery na twierdze wystarcza. Tak może i magazynek słaby jest i trzeba grać na goldzie ale od czego są lekkie :)??  Chyba od tego aby flankować itp :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

59-16 na pewno nie z magazynkiem bo z tą peną i na goldzie to w bok czasami ciężko przebić

Dlatego gra się na stockowym. ;)

Opublikowano

jest tylko jeden słuszy light na twierdze VI tierow  i jest nim t37 nie ma lepszego, bardziej uniwersalnego czolgu 

nie ma i juz 

u mnie w klanie jest prykaz  ze kazdy musi miec ten czolg a wyexpic go to zajmuje kilka godzin od t1 ;) 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

jeżeli w twoim klanie musisz mieć t 37 to ci współczuje vi są na tyle proste że spokojnie możesz sobie wziąść różne vi i je expić inna sprawa jest na viii a już o x nie wspominam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...