Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do gry?

Foson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, więc pomyślałem sobie, czy nie wrócić na LC, oczywiście globala.

Grałem wcześniej i było okej, ale zakończyłem po tym, jak wprowadzili tą księgę z kamykami np. chaosu lvl 10, teraz chodzą pewnie po 100kk..

Warto teraz wrócić? Czy to już nie to last chaos co kiedyś? Mam arcymaga 107 lvl.

graphic.png

Opublikowano

Właśnie też tak myślałem, też gdzieś tam na początku 'wyraziłem opinię'..

Dobra, to raczej żadnych pozytywnych postów dla LC PL nie będzie..

graphic.png

Opublikowano

Sam skończyłem grę po dodaniu wepów +30. Teraz podobno dodali do elcetki więcej itemów z cashu za kamienie księżycowe. Ja nie polecam już tej gry.

Deus vult

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zaraz pewnie dostanę zjebkę za to, że hejtuję globala, ale nie opłaca się wracać. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Poświęciłem tej grze 3 lata swojego życia i oczywiście nie żałuję. Odszedłem w momencie kiedy nasze Lc chyliło się ku upadkowi, który jest teraz. Tak jak ktoś już pisał, to nie jest to samo Lc co kiedyś, nie Ci ludzie, nie ta atmosfera po prostu inna gra. Administracja powprowadzała mnóstwo innowacyjnych rozwiązań, aby polepszyć warunki gry. Niestety stało się wręcz odwrotnie, wszystko poszło w całkiem innym kierunku niż góra sobie zaplanowała. Od 2 lat może więcej pykam sobie po privach i polecam bo warto i kiedy coś padnie ( bo i tak się czasem dzieje ) nie jest tego, aż tak bardzo szkoda niż w momencie starty tego samego na owym globalu.

Pozdrawiam,

DIego1312

23udl52.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...