Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CYREX / AWP ASIIMOV

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że assimova. Dla większości assimov to znany skin i jeden z lepszych do AWP.

Opublikowano

Asiimovy schodzą BS z lookiem mw/ft po 150-180zł

Więc za 110zł szybko ci pójdzie.

Jak nie umiesz znaleźć takiego to poczekaj chwile może ktoś doda :).

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

lepiej schodza na ebay jak masz konto na allegro Ciezko cos sprzedac chyba ze aukcje od 1zl wstawisz to sie ludzie zainteresuja

QLFKxFS.png

Opublikowano

Na allegro asiimov w dobrej cenie powinien zejść i to nawet szybko. To samo kosy(ostatnio sprzedałem jedną po 2 godzinach od wystawienia aukcji :v) Coraz więcej osób kupuje skiny na allegro bo w csa go gra coraz więcej osób i staję się coraz bardziej popularny. A i możesz poczekać do kwietnia i uzbierać na kilka asimovów bo jeśli dobrze słyszałem będzie wtedy nowa aktualizacja która będzie zawierać nową operacje czyli nowa skrzynka i ceny na rynku spadną i będzie szansa kupić asiimovy taniej ;) 

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

lepiej schodza na ebay jak masz konto na allegro Ciezko cos sprzedac chyba ze aukcje od 1zl wstawisz to sie ludzie zainteresuja

Jak ktos ma duzo pozytyw komentow to spokojnie mozna kupowac. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...