Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy To Jest Mozliwe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz w ostatnim czasie byl tu temat trade hack bla bla sciagnalem i od tamtego czasu co sie stalo ?

Wszystkie konta w metku staja sie u mnie hakowane niewiem w jaki sposob caly czas zmieniam hasla i ktos caly czas wchodzi na moje konto niewiem jak ..

czy ktos wie co to jest i jak sie tego pozbyc ?

Opublikowano

zmien maila do konta bo i pewnie to ci haknięto stad iągle ktoś wchodzi

ale nauka na przyszłośc za głupote się płaci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

prosze o pomoc jakiegos speca od tego koles juz mi shakowal email ciagle zmianiem hasla a on hakuje co chce i na 100 % siedzi na moim komputerze albo sie podszyl albo mam keyloga na kompie skanowalem juz komputer antywirusem skanowalem na internecie defragmentowalem i nic dalej to samo wiec blagam o pomoc .

Opublikowano

Sprawdź w autostarcie (start>wszystkie programy>autostart) czy nie ma tam jakichś plików np svchost.exe czy winfirewall.exe i podobne. Jeśli sa, usuń je. Sprawdź też folder temp w Documents and Settings. Sprawdzałem wiele keyloggerów umieszczanych tutaj i wydaje się, że autor jest ciągle ten sam (program i styl wrzucenia jest ciągle ten sam).

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

znalazlem winfirewall oraz service tam gdzie podawalas usunalem winfirewall i to juz wszystko ?

Opublikowano

Oczywiście nie wszystko. Dla pewności przeskanuj system jakimś dobrym antywirusem, pozmieniaj hasła (najlepiej na czystym PC). Przeskanuj system rootkit revealer'em. Przyda się też combofix ale z tego co widzę to już zrobiłeś. Co prawda u mnie na virtualu wystarczyło usunąć te pliki ale może coś jeszcze się znajdzie ;) Sprawdź też ścieżki odpalonych programów (najlepiej svchost'y). Do tego użyj System Explorer'a http://systemexplorer.mistergroup.org . To chyba wszystko :P

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

zrób wszystkie zmiany haseł nie u siebie na kompie , przejdz sie do jakiejś kawiarenki albo kumpla

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ten key byl tylko na metku to co wpisywalem w metinie od dostawal email nadal mam wiec chyba jednak zestresowany zle wpisywalem .

a zreszta juz na 75% niemam na kompie jak co to sie odezwe i dzieki za pomoc

Opublikowano

Wiem Też miałem ten problem z kayrogerem miałem go w tibi :P zrobiłem formata kompa i teraz wszystko w porzo a w tedy porarzka była kolego @@@@@@@@@@@@@@@@@

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Człowieku nikt ci nie da za darmo TradeHacka :)

on jest ale kosztuje w cholere kasy ;D

Poprostu masz KeyLoggera ;D

Opublikowano

1.Trade nie istnieje

2.Moze jeden w CHinach jest od 200000złotych..

3.Masz Keyloggera (Wylapuje Hasla)

Usun to gowno co pobrales

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

1. Trade Hack istnieje, zrobił go niemiec i sprzedaje po 400€ za licencje na ileś czasu

2. NIe zrobił go chinczyk ;D

3. Masz keylogera (byłem 1 ;D)

Opublikowano

Format kompa jest najlepszy w tym przypadku mam ten sam problem od ponad pół roku i robie formata bo zamierzam wrócić do metina

DAJ MI TEGO -- nie bądz żyła z góry thx :)

minus+new+blk.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1.Trade nie istnieje

2.Moze jeden w CHinach jest od 200000złotych..

3.Masz Keyloggera (Wylapuje Hasla)

Usun to gowno co pobrales

on ma racje , nie istnieje takie cos jak trade hack , wąpie wogole ze jakis chinczyk takie cos ma , keyloger wylapuje hasla ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up:

archeolog?

@topic:

pewnie i tak już nie potrzebne nikomu, ale...

weźcie sie ogarnijcie forumowi 'informatycy', na wszystko najlepszy format tak? To że wy się poddaliście i nie daliście rady to nie znaczy że ktoś inny też musi. Format to ostateczność, a i tak czasem też gówno da (nie wnikając w szczegóły dlaczego).

Ja bym na początek zaspamował kolegę wymyślonymi hasłami, potem spróbował jakimś trackerem sieci poszukać IP delikwenta i potem to już nie pytajcie xD

Tak na serio to skan wszystkim co masz pod ręką (nawet nie patrz na skaner od drukarki :P), jak to nie pomoże to wykręć dysk i podłącz do kompa z porządnym antywirem (najlepiej płatnym) i tam sie pobaw.

A jeśli nie potraficie zrobić tego co napisałem wyżej, to sprzedajcie kompa i oddajcie kase biednym - bardziej sie przyda.

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pobierz program antywirusowy, np Kaspersky na 30 dni, i np. program do key`ow, malware i rookitow. Np Hitman 3.5 pro . Usuń pliki, przeskanuj kompa, pousuwaj podejrzane pliki, i wtedy pozmieniaj hasła. Jeśli będziesz je zmieniać z keyem to haker i tak będzie je miał :) Pozdrawiam ~ Wolf

wolfsygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...