Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA - Kanał z poradami razem z Wami!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Patryk i swoją przygodę z Fifa zacząłem wraz z Fifa 2001. Była to pierwsza odsłona w którą zagrałem. Przez cały ten czas grywałem praktycznie w każda następną odsłonę gry. Z czasem postanowiłem zacząć grać online. Przez wszystkie te lata zdobyłem pewne doświadczenie z którym bardzo chciałbym się z wami podzielić.

Postanowiłem stworzyć kanał o poradach, w których będę uwzględniał wasze pomysły. Będę starał realizować się wasze pomysły, jeżeli czegoś nie potraficie lub chcielibyście

dowiedzieć się więcej na temat danego elementu gry to zapraszam do podawania swoich pomysłów na odcinek. Chciałbym, aby kanał był współtworzony razem ze mną, dlatego będę starał się wrzucać materiały o tym o czym wy będziecie chcieli. Wszystkie porady będę starał się tłumaczyć tak,a by każdy z was potrafił wykorzystać je w praktyce. Nie jestem profesjonalnym graczem, ale moje umiejętności wystarczyły, aby osiągnąć I lige bez większych problemów i wielu gier. Nikogo nie będę zmuszał do subskrybowania i łapkowania moich filmików, jedyne co mogę na ten temat powiedzieć to jest to, że subskrybowanie i łapkowanie daję większą motywację. Moje pierwsze materiały, które wrzuciłem na kanał nie były zbyt dobrze zrobione, ale z każdym odcinkiem starałem się, aby poradnik był lepszy i lepiej się oglądał. Na pewno z kolejnymi odcinkami również poziom będzie się podnosił. Każdy kiedyś zaczyna. To tyle, jeżeli chodzi o wstęp.  Oczywiście proszę również o porady i propozycję od was co mogę zrobić jeżeli chodzi o techniczne wykończenie filmików. A więc moja pierwsza prośba i zarazem pytanie do was. Co chcielibyście zobaczyć w odcinku w następną środę?

Odcinki będą ukazywały się  w środy i w niedziele. Będę starał się, aby nie było poślizgu z wrzuceniem filmiku.

Na kanale w tym momencie znajduję się 7 materiałów: (Aby obejrzeć kliknijcie w nazwę danego materiału.[Kolor zielony])

1) Ruletka - Trik 3 Gwiazdkowy

2) Bebatov Spin - Trik 4 Gwiazdkowy

3) Ruletka Typu Spin - Nowość w tej Fifie!

4) Rzuty Karne - Co musicie wiedzieć o wykonaniu!

5) Heel to Heel - Trik 3 Gwiazdkowy

6) Dalekie Strzały - Jak strzelić bramke z daleka!

7) Bliskie Rzuty Wolne - Jak strzelić, aby wpadło!

Na chwilę obecną jest to wszystko, jeżeli chodzi o materiały. Czekam na wasze propozycję i mam nadzieję, że będziecie aktywni w tym temacie, ponieważ to od was zależy co ukażę się w kolejnych odcinkach!

Pozdrawiam

Paatrick1

Opublikowano

Bardzo przydatne według mnie plusik :))

Dzięki za opinie. Jeżeli macie jakieś propozycję co mógłbym zmienić, aby było jeszcze lepiej to śmiało piszcie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

►Bezpieczne i Tanie Coinsy Na Android i IOS http://amzga.me/jUZFNn

► Jeżeli filmik się podobał daj łapkę w górę lub skomentuj.

►Playlisty:

Poradniki! Atakowanie, Obrona, Dośrodkowania, Rzuty Rożne, Karne i Inne!:

Bramki, Błędy, Dodatkowe Informację!:

Poradniki Trików! Jak Wykonać, Kiedy Używać, Wybory Zawodników !:

Coinsy, Zarabianie, Transfery, Ultimate Team!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

► FVPA Polska www.fvpa.pl (fvpa.pl/board - forum) - Oficjalne polskie rozgrywki fifa virtual pro, prężnie działające od 2012 roku. Dołącz już dzisiaj! 

►Playlisty:

Poradnik Taktyczny! Co musisz wiedzieć przed meczem? Ustawienia, Style,Taktyka:
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

# Wizualne Zmiany Boiska

►Playlisty:

Poradnik Taktyczny! Co musisz wiedzieć przed meczem? Ustawienia, Style,Taktyka:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...