Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co o tym myślicie ?

xXxBrokenxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do wypowiadania swojej opinii na ten temat . Spotkałem się z tą sytuacją przedwczoraj i postanowiłem to rozpowszechnić . Myślę że to wystarczy żeby ukarać graczy boostowanych i tego co im w tym pomagał :) Już teraz przepraszam za jakość ale nie wiem dlaczego jest taka słaba, powinno być w HD ale nie jest :(

Opublikowano

Jeżeli ktoś gra na cheatach i w tym momencie boostuje innych to wszystkie gry grane premade są cofane, więc przykładowo zacznie boostować z S1 do G1 to mu cofnie do S1.

Co do samego filmiku, z*******y cheat nigdy z takim się jeszcze nie spotkałem, jak już to jakiś trigger/esp.

Opublikowano

Jeżeli ktoś gra na cheatach i w tym momencie boostuje innych to wszystkie gry grane premade są cofane, więc przykładowo zacznie boostować z S1 do G1 to mu cofnie do S1.

Co do samego filmiku, z*******y cheat nigdy z takim się jeszcze nie spotkałem, jak już to jakiś trigger/esp.

Ale to było dosyć dziwne, ponieważ on boostował gracza o nicku JACK i JayRoss2000 ,sam jestem w master guardianie 2 a JACK który kompletnie grać nie umiał siedział już w legendary eagle master ,więc się troszkę zdziwiłem :D

Opublikowano

Rage hack

Wprowadzili te cofanie rang i nawet jak cie boostnie daleko i dostanie overwatcha/vac'a to ci cofnie więc niech se cheatuje :)

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...