Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział filmy - redakcja

Bobson.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co powiecie na to aby utworzyć w dziale filmy rangę redaktora i dodatkowo stworzyć dział redakcja (aczkolwiek bez ciśnienia na to).

Chodzi mi o to, że forum ma zamiar poszerzać horyzonty więc redaktorzy owego działu mogliby pisać recenzję filmów, które oglądnęli, opisywaliby nowinki dotyczące branży filmowej oraz Nowości z kin (premiery etc)

Osobiście mógłbym się zająć recenzowaniem co jakiś czas. 

Dzisiaj napisałem recenzję Miasta 44 (jest u mnie w statusie), ta recenzja jest taka na luzie ponieważ chciałem się podzielić z użytkownikami moimi odczuciami po obejrzeniu. 

Mogę napisać coś o wiele lepszego ale gdy nie ma takowej potrzeby piszę sobie od tak właśnie na luzie jak to miało miejsce dziś :P 

Nie wiem co wy na to ale skoro forum już nie przedstawia się hasłem Multiplayer cheats tylko Multiplayer Comunity to byłaby całkiem ciekawa opcja aby przyciągnąć więcej użytkowników z innej branży :)

Pozdrowienia Bartek :D

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Nawet fajny pomysł, gdyby ktoś chciałby obejrzeć film. Mógłby wtedy się dowiedzieć, czy jednak by go zainteresował.
Często wychodzą nowe filmy, więc myślę, że redakcja miałaby jakąś aktywność.
Tak. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Na nie. Recenzować filmy/filmiki można w blogach o ile będą działać.

No właśnie głos na nie a uzasadnienie to blogi, które jeszcze nie działają.

Zresztą komu będzie się chciało szperać po blogach i szukać filmu w swoim guście ? 

Od tego byłby fajny dział, w którym panowałby porządek a redakcja byłaby możliwie ogarnięta. 

Spisywanie kreatywności z góry na przegrana sprawia, że zabijacie w zarodku powiew świeżości na forum. 

Niektóre opcje warto przemyśleć a krytykę solidnie uzasadnić :D 

Odbiór.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Arcymistrz
Opublikowano

Recenzja filmów wymaga sporo umiejętności. Uwaga podczas oglądania, czas, idealne słownictwo. Recenzowanie filmów, to nie to samo co redakcje w działach lokalnych. 

Wymagałoby to za dużo dobrych ludzi i czasu, który mieliby poświęcić. Tutaj trzeba byłoby o wiele bardziej przykładać wagę do ludzi których chcemy dodać.

Nie. 

Opublikowano

Moim zdanie zbędne, jeśli chcesz dodać własną recenzję filmu, to nie potrzebujesz do tego plakietki. To samo tyczy się np. informacji o nowym filmie/serialu.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Według mnie zbędne, grupa, która zajmowała by się tym, musiałaby włożyć naprawdę wiele czasu na uważnym oglądaniu filmów. Myślę, że na dzień dzisiejszy nie jest to potrzebne.

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...