Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientacja

Radi ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Opowiem Wam nieprawdopodobną historię (a raczej jej początek). Pewnego słonecznego dnia, dostałem telefon od mojej koleżanki. Zaprosiła mnie na imprezę po to, abym odszedł od kompa. I tak się stało. W piątek, o godz. 19.00 zaczęła się impreza. Była ona w stylu bdsm/bondage zatem chciałem się prędko zwijać. No ale zamknęła drzwi a klucz zabrała. Jako, iż nigdy nie miałem dziewczyny, ani nie miałem z nimi jakiś "konkretnych" kontaktów, poszedłem do pokoju na górze. Położyłem się, wziąłem telefon i zacząłem czytać teorię kwantową. Pare godzin później, wszyscy najebani, śpią w salonie. Nagle słyszę jakieś pukanie do drzwi. Patrzę - jakiś randomowy gościu Oo. Pytam się go "kim jesteś"? On do mnie, że wkrótce się dowiem. Zaczęliśmy rozmawiać. Okazało się, że gra w lola, słucha podobnej muzyki jak ja. Chwilę potem, położył się obok mnie. Ja do niego : koleś, wtf, co robisz? On się zaczął do mnie dobierać. Później nie pamiętam co się stało. Wiem, że zbudziłem się rano ze strasznym bólem dupy, a jakiego nie było.

Teraz nie wiem czy jestem gejem czy hetero :(

Kocham Renissance.

Admin Cienia
Opublikowano

W dÓpie, tylko na taka odpowiedź mnie stać, ależ prymityw.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

W dÓpie, tylko na taka odpowiedź mnie stać, ależ prymityw.

Pozdrawiam ludzi z tego forum, sponsorkuff szczególnie.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Słaby troll (2/10)                                                                                                  REPORTED

Tak, jesteś gejem z doliny trollów.                                                              

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Olepane żarty o Janie Pawle są 100 razy lepsze niż to coś.

Opublikowano

Myślę, że powinieneś iść z tym na najbliższy posterunek policji. Sprawa może ruszyć tylko, gdy Ty zgłosisz gwałt - tak, to był gwałt.. Jeśli jesteś niepełnoletni to sprawa jest ścigana z urzędu, ale i tak muszą być ku temu jakieś przesłanki. Problem jest w tym wszystkim taki, że takie rzeczy się naprawdę zdarzają i nie wiem czy jest się z czego śmiać, no bo umówmy się... Jesteś trollem i to średnim, bo potrafisz zrobić tylko zamieszanie ze spraw, które same w sobie są już kontrowersyjne.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Czekaj czekaj, czyli mówisz, że gdy kolega ci wsadził w d***, ty straciłeś pamięć? No nieźle stary, jak srasz też tak masz? Może masz jakiś guzik w d***e który odcina ci przesył informacji do głowy a co z tym idzie, twoja dupa jest ściśle powiązana z twoją głową, stwierdziłbym nawet iż są to połączenia nerwowe! Zaiste jesteś jedyny w swoim rodzaju, musiało to być zaprawdę mistyczne doznanie. Ja bym z tym poszedł do BBC albo Discovery 

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Myślę, że powinieneś iść z tym na najbliższy posterunek policji. Sprawa może ruszyć tylko, gdy Ty zgłosisz gwałt - tak, to był gwałt.. Jeśli jesteś niepełnoletni to sprawa jest ścigana z urzędu, ale i tak muszą być ku temu jakieś przesłanki. Problem jest w tym wszystkim taki, że takie rzeczy się naprawdę zdarzają i nie wiem czy jest się z czego śmiać, no bo umówmy się... Jesteś trollem i to średnim, bo potrafisz zrobić tylko zamieszanie ze spraw, które same w sobie są już kontrowersyjne.

Zacznijmy od tego, że tak było i to nie jest żaden troll. Czy wy najebani troszeczkę pamiętacie wszystko po imprezie? Nie...

No więc k***a, troche zrozumienia ;__;

Kocham Renissance.

Admin Cienia
Opublikowano

Czekaj czekaj, czyli mówisz, że gdy kolega ci wsadził w d***, ty straciłeś pamięć? No nieźle stary, jak srasz też tak masz? Może masz jakiś guzik w d***e który odcina ci przesył informacji do głowy a co z tym idzie, twoja dupa jest ściśle powiązana z twoją głową, stwierdziłbym nawet iż są to połączenia nerwowe! Zaiste jesteś jedyny w swoim rodzaju, musiało to być zaprawdę mistyczne doznanie. Ja bym z tym poszedł do BBC albo Discovery 

Hahaha.. you make my day. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...