Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TERA: Fate of Arun Tour - o co chodzi?

DevilOfTheWar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak widzicie po temacie jestem nowym graczem popularnej gry TERA. Wprawdzie nie pobrałem jeszcze całej gry, ale coś tam o niej trochę wiem i naprawdę mnie zaciekawiła. Z góry powiem, że nie chodzi mi o podstawy i różne porady, bo na to mam jeszcze czas się zapytać :P Bardziej chodzi mi o to co zobaczyłem niedawno w sieci, a mianowicie: TERA: Fate of Arun Tour. Czy jest to jakaś nowa część gry? Czyli całkiem oddzielna gra? Nic o tym nie wiem, więc prosiłbym o dokładne wytłumaczenie. Bo problem w tym, ze teraz nie wiem co pobierać xD Domyślam się, ze to jest po prostu jakiś update, ale to tylko domysły ;/ A więc mogę normalnie to pobrać, czy lepiej tą klasyczną wersję?

Opublikowano

Tylko w tym sęk, że ja korzystam z Gameforge (gram w inne gry typu Aion itp. i na prawdę jest łatwy i szybki dostęp). No i właśnie Terę (nie wiem czy dobrze odmieniam) dodali jakieś 2 dni temu. Tylko, że własnie jest tu ta wersja, co widzisz na screenie. A więc pobierać, czy lepiej z oryginalnej strony pograć normalnie Terę? :)

post-1337678-0-08616200-1424359636_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...