Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug steam-vac authentic ban

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem - przed chwilą grałem ze znajomymi mixa - wszystko pięknie,ładnie, ale nagle wywala mnie z serwera i pisze mi 'vac authentic ban' a ja takie zdziwko... Patrze profil, patrze status, oglądam czy mogę tradować - wszystko działa... Wchodzę do gry chce wbić z powrotem na turnieja, a tutaj, ze mam VAC bana - mówię kurde... O co chodzi?! Wszystko robić mogę - ale niby mam vaca... Dobra - po czytałem na internecie o moim problemie i piszą, ze jest to bug od platformy steam (Wcześniej szybko itemki przełożyłem na kolegi konto - bo w razie czego nie chce stracić swojego ekwipunku-Ale kurdę! VAC ban i mogę tradować? Coś tu jest nie TAK) - niby wszystko wporzo od razu ulga, że to jednak bug - zaraz mi kolega piszę, że oglądam mecz Virtusow i SNAX miał taki sam problem jak ja - po czytałem w internecie,że muszę sprawdzić spójność gry itd. i wszystko powinno być ok - dobra teraz mniejsza z tym - uporałem się z problemem (tak chociaż myślę) lecz jak pisałem (chyba pisałem) próbowałem wejść z powrotem na turnieja lecz nie mogłem, bo niby ten ban VAC... i dostałem bana na 7dni - i moje pytanie brzmi - czy jeśli napisze do supportu dostane unbana? Kolega twierdzi, że lajtowo tylko oni tam odpisują miesiąc :O i lepiej po czekać te 7dni. Tak jak pisałem - nie mam żadnego bana (VACa) a to że mnie wywaliło było zwyczajnym bugiem. Może mi ktoś powiedzieć czy w związku z tym wszystkim mogę ubiegać się o ub? Jeśli tak - to jak mam do nich napisać (Język Polski/Angielki  - co tam dokładnie napisać)

Z góry dzięki za pomoc.

Krótko co i jak

Grałem sobię, wywalilo mnie, niby VAC ban (vac authentic ban) wszystko w porządku - sprawdzam statusy itd - nie mam żadnego bana - lecz nie mogłem wbić z powrotem na turnieja no bo pisało ze mam VAC bana... po czym dostałem bana na 7dni na turniejowe - i chce ubiegać się o un bana

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Tak często się tak dzieje nawet na tych meczach wyższych lig chodzi mi o drużyny typu VP/fnatic itp.

Nic nie poradzisz tyle update wychodzi że nie raz coś się nie zgodzi vac'owi i musisz te 10 min poczekać aby ponownie wbić.

Nie wiem czy pisanie do supportu coś da ale wątpię.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Tak często się tak dzieje nawet na tych meczach wyższych lig chodzi mi o drużyny typu VP/fnatic itp.

Nic nie poradzisz tyle update wychodzi że nie raz coś się nie zgodzi vac'owi i musisz te 10 min poczekać aby ponownie wbić.

Nie wiem czy pisanie do supportu coś da ale wątpię.

Kurde gdyby to była moja wina - wywalenie internetu, opuszczenie celowo turnieju, coś podobnego... ale stało się to przez wine gry/steam i teraz 7dni sobie nie pograł, bo akurat musiało mi się to stać. A przyznam się, że serio myślałem o banie, bo grałem na auto-bh kiedyś (z 3tyg temu), ale każdy mnie za pewniał, ze przez to nie ma bana. Ale mniejsza o to - bana nie mam na 100% tylko kurde, bana mam na turnieje prezez to ;// 

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega Ci napisał, Steam potrafi odpisać po 4 dniach, potrafi i po miesiącu. Możesz napisać, przecież Ci to nie zaszkodzi ;)

UB dostaniesz na sto procent, mój brat miał tak samo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...