Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wymianą przedmiotów

sebek2109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, jak już wspomniałem w temacie, mam problem z wymianą przedmiotów, kiedy składam komuś zaproszenie do wymiany pisze: Nie możesz wymienić się z użytkownikiem (nick osoby)..
Chciałbym się dowiedzieć na ile takie coś może być, i czy da się tego pozbyć. Na support już napisałem, ale zanim mi odpowiedzą, minie trochę czasu. Forumowicze, pomocy.. :D

Edit: Kiedy próbuje "tradować" przez strone internetową steam, jest napisane: You recently changed the email address associated with your Steam account. In order to protect the items in your inventory, you will be unable to trade for one more day.

Opublikowano

Gdybyś trochę umiał englisza.