Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapy.

charlie120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być :) Jesli ktoś nie grał, to może zobaczyć, a i ja jako początkujący dowiedziałem się kilku rzeczy, dzięki! Wielki +! ­

2mhvriw.jpg

­

Opublikowano

Te screeny są z map, które wprowadzą, tzn. przerobią czy po prostu te screeny są tak przerobione?

Niektóre screeny są ze starych map(Według mnie ładniejsze) ;d Jeżeli zajdzie taka potrzeba mogę zmienić ss z map na nowe.

IDcncno.png

Opublikowano

Opisane w porządku, dodałabym jakieś szczegóły i ogólnie zmieniła oprawę graficzną, ale poza tym całkiem okej. Do tego wydaje mi się, że nowa mapa conquest'u jest o wiele lepsza. ;]

Opublikowano

Zaktualizuj zdjęcia do areny i conq, wtedy powinno być git ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

I dla czego ludzie zapomnieli o Dominacji ? przecie ta mapa jest nadal w Smite tylko jest zablokowana dodatkowo zmieniają jej txt [ co prawda juz dość długo ale ostatnio wspominali że są na dobrej drodze by ją znowu dodać już przerobioną ] jak już dajesz info o WSZYSTKICH mapach oraz trybach to tą też powinieneś dodać.

76561198013232167.png

Opublikowano

I dla czego ludzie zapomnieli o Dominacji ? przecie ta mapa jest nadal w Smite tylko jest zablokowana dodatkowo zmieniają jej txt [ co prawda juz dość długo ale ostatnio wspominali że są na dobrej drodze by ją znowu dodać już przerobioną ] jak już dajesz info o WSZYSTKICH mapach oraz trybach to tą też powinieneś dodać.

Po co wprowadzać ludzi w błąd ? Jeżeli mapa zostanie przywrócona do gry to dodam o niej info + fote.

IDcncno.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...