Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ekipy na Serwer Ufo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko tak jak w temacie poszukuje Ekipy do stworzenia serwera  posiadamy własnego TS3.

Poszukuje Technika jak na początek sam jestem technikiem ale samemu dużo czasu mi to zajmie :)

Najważniejsze żeby osoba była dojrzała nie chce pracować z jakimś ''dzieckiem bez mutacji'' bo to denerwuje :)

Więcej informacji udzielam na GG:51731114  lub PW/TS3

Opublikowano

Nie opisałeś wgl serwera, jaki typ itd.

Wiem tylko że jesteś technikiem ale nie masz czasu i dlatego szukasz innego murzyna który bd za Cb robił(Warunkiem jest mutacja) i nic więcej. Coś w tytule jest o ufo lecz nwm na czym to polega :)

Opisz bardziej, chwilowo nie polecam.

Opublikowano

Znam tą osobe osobiście więc POLECAM! lecz Ufoludku opisz troszeczke dokładniej (Pliczki na jakich pracujesz) :D i czego oczekujesz od Technika

Opublikowano

Na to nie Patrzeć :P 

Serwer Medium

Lv  150

Nie opisałeś wgl serwera, jaki typ itd.

Wiem tylko że jesteś technikiem ale nie masz czasu i dlatego szukasz innego murzyna który bd za Cb robił(Warunkiem jest mutacja) i nic więcej. Coś w tytule jest o ufo lecz nwm na czym to polega :)

Opisz bardziej, chwilowo nie polecam.

Powiedz mi jak mam opisać? jak Dopiero chce zrobić serwer Dlatego szukam Technika  i wszystko potem się ugada co i jak 

Opublikowano

Opisać możesz w ten sposób ze jak sie zabierasz za robienie serwera to jakiś zarys tego masz więc mógłbyś opisać dokładniej na czym by polegało to ,,UFO,, tak na przyszłość takie rozwiazanie ułatwi znaleść odpowiedniego członka do ekipy powodzenia ;)

Opublikowano

Powodzenia z takim zapałem nikogo nie znajdziesz.

Tylko Już Mam :) Ale Poszukuje jeszcze jednego :) Pisze ze szukam ekipy i z ekipa będę ustalał jaki typ i wszystko bedzie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...