Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tauris2.pl [Dedyk] [Easy]

Demeris

Eterial  

182 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak
      80
    • Nie
      50
    • Może
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralem bo gralem, wbilem 150 lvl i nawet nie mam gdzie dropic ulepszacze, a wbijac znow 100 lvl nie chce mi sie. Na dungeony trzeba latac w grupie ale tutaj graja sami idioci zapatrzeni w ekran i ladujacy w is. Z takimi glabami nie mozna pojsc na dungeon a jak ktos napisze to +/- 90 lvl. Caly serwer 130+ to nie sa typowe no-lajfy bo graja sami ze soba i patrza tylko na lvl, z nikim nie pisza i w ogole nie pisza tylko zbieraja spoty xD. W zyciu nie gralem z bardziej przyjebanymi ludzmi ^^

Sory ale ten serwer to jednak dno :D nie dopracowany, nie przemyslany. A myslalem, ze bedzie inaczej

Tak przyjebani ludzie, ze nawet nie chca wziasc udzialu w ox na moscie 150 lvl eq ulepki i kasa xD

Opublikowano

Serwer typowo pod IS, pewnie postoi pare dni i padnie.

Nie zagram

http://screenshooter.net/101423479/xapxcxn

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

grałem na tym serwie i lipa pod is jak prawie każdy teraz serwer no i jeden od drugiego prawie niczym się nie rużni rużnica między serwerami z przed 4/5 lat a tymi co teraz startują jest że serwery easy/medium  są coraz trudniejsze i niedługo jak hardy będą no a hardy coraz prostsze i pszypominają medjum/easy i teraz tylko  tak jagby były same medjum.

sss

zxc

Opublikowano

grałem na tym serwie i lipa pod is jak prawie każdy teraz serwer no i jeden od drugiego prawie niczym się nie rużni rużnica między serwerami z przed 4/5 lat a tymi co teraz startują jest że serwery easy/medium  są coraz trudniejsze i niedługo jak hardy będą no a hardy coraz prostsze i pszypominają medjum/easy i teraz tylko  tak jagby były same medjum.

Prosze cie kup slownik zamiast grac w Metina :)

# Oplaca sie w ogole to pobierac? :P Bo niby serwer fajny ale 3 osoby na ch1 to przesada ;/

http://www.ermail.pl/dolacz/VX9QZ2MB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

P O L E C A M

Super administracja, super serwer, super zaangażowanie GA, pliki cud, miód malina, wieją świeżością jak wunder baum, i oczywiście tłumy ogarniętych ludzi !!!

Polecam, polecam i jeszcze raz POLECAM !!!

Opublikowano

­na serwerze gra po 40osób.

Nie polecam.

Szkoda Tracić czasu.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Obrazki w prezentacji wam padły (Albo coś u mnie, ale połowa nie działa xD), co do servera to nie zagram, jakoś nie przyciągnął mnie prezentacją... Poza tym, ta mapa z metinami z przepustką z ISa, rly? Pozdrawiam.

Opublikowano

Dlaczego każdy serwer na plikach spotline ma te same urywki screenów.. nie dość że to spixelowane to okropnie wygląda z topazem.

Na fp spotline jest kilka waszych postów, czyli w teamie jest THE? ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dlaczego każdy serwer na plikach spotline ma te same urywki screenów.. nie dość że to spixelowane to okropnie wygląda z topazem.

Na fp spotline jest kilka waszych postów, czyli w teamie jest THE? ;)

Jeżeli ktos nie potrafi wykonywać grafiki to topaz wygląda wszędzie okropnie  jego "pracach"

Serwer  ma małą grywalnośc i nie podoba mi się to, że robicie mapy z metinami dla vipów. 

Niech ludzie którzy nei wkładaja złotówek tez mają ta przyjemność bo w końcu graja aby się odstresować a nie żeby wydawac...

2i6eukk.jpg

Opublikowano

szansa na kd nie jest 100%  raczej jakies  20-25 % bo nie wchodza prawie

cofa co chwila jak jedziesz

Easy  to jest wolne zarty Panowie i Panie

drop eq z nieb lez   -nie wiadomy jak dla mnie

exp  do 71 lvl zajelo mi  prawie 2 h starajac sie w tenc zas tez zrobic  bony 1-5 i wsadzic kd

do 70 lvl uzbieralem ledwo 10kk co na styk starczylo na  fms 40 sr z kd  (kd potwora fail  8x  kryta fail 5x)duchowa  +9 ( kd defa fail 4x  uchylenia fail 7x) lwia +9 branze z nieb lez +9(drop szkada  9ogonow) wszystko na lipnych  bonach

atlantyda  magowie i lucznicy nie podchodza  ( wtf dawno tego nie widzialem  na serwie medium :D )

nie widze u npc eliksirow slonca

Pozdrawiam i nie polecam tego gowna

aaa i bardzo malo ludiz online  ch1 m1 jino widzialem 5 osob :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...