Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manx V17

gaju95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko fajnie ale mi sie wyswietla could not inject DLL ;/ errorek po czym wychodzi z hacka wie ktos o co chodzi?

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

kurwa la e lagi neta mam 4 mb koma 2 tygodnie temu kupiłęm za 8000 tys i mi sie tnie z tym haxem

no to gratulacje ze kupiles kompa za 8000zl musi byc kosmiczny za taka kwote.(dobra sciema-swoja droga)

a co do haka to z czasem zaczyna lagowac,to normalne.

ja mam 50 mb neta i tez na tym haksie mi laguje.(i nie placze)

Opublikowano

zal co wam laguje gz kompa

e czemu teraz w hakach niema unl ammo????

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Mam pytanie, czemu, gdy włączam tego hacka pojawia się ona na 4-5 sek i znika?

Co się dzieje ;(

Może mi ktoś wszystko opowiedzieć jak zaczyna go uruchamiać etc...

Mam XP jak coś.

Opublikowano

Mam pytanie.... W tym programi dziala Premium i 5th slot... Ale jak wloncze premium to bede mogl kupic np... famasa i potem nim grac bez hacka? I czy jak mam wlonczonego hacka to daje mi te 50 % expa wiecej?

Opublikowano

Mam pytanie.... W tym programi dziala Premium i 5th slot... Ale jak wloncze premium to bede mogl kupic np... famasa i potem nim grac bez hacka? I czy jak mam wlonczonego hacka to daje mi te 50 % expa wiecej?

To tylko visual hack, premium jest tylko tak o.. nie mozesz nic kupic, 50 % + też nie działa, tylko dla picu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...