Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE UPDATE 2/17 - Nowe itemy, nerfy, buffy

Gość Rosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te itemy wyglądają jak po edycji w Paint, jakieś żarty.. Co do zmian w postaci, ciesze się, że w niewielkim stopni, ale w jakimś tak, Janna dostała buffa <3

Pomocnik
Opublikowano

Czyżby Riotowi zabrakło pomysłów i postanowili przefarbować statika i różdżkę xD Ale ogólnie to nie jest tak źle z resztą zmian ;)

Opublikowano

Podejrzewam, że ich graficy są na urlopie. xD

Śmie stwierdzić, że zrobiłbym lepszą grafikę pod te nowe itemy.

Nawet koloru nie dodali jak należy, zbyt bardzo nasycony, co daje -50% do jakości.

Kassadin nerf = tradycja.

Najbardziej przypadła mi do gustu kamera.

Osoby początkujące, którzy grają np. Xerath'em, nie mają szans wykorzystać jego potencjału na kamerze zablokowanej.

Teraz będzie nieco ułatwienie, z którego możliwe, że sam skorzystam. <3

Ogólnie wg. mnie patch dobry.

Opublikowano

Nerf Kassadina to chyba żart ;_; Świetna ta nowa kamera, itemy są brzydkie i dodatkowo zastanawia mnie ta Janna. Przecież jej już teraz nie można zabić to co dopiero z tymi zmianami ;_;

Opublikowano

Nie wiadomo czy te itemy wejdą na oficjalne serwery, te ikony są pewnie tymczasowe. Lepiej napisać że itemy są brzydkie zamiast patrzeć na bonusy które one dają. 

BEKA JAK C**J xD

Opublikowano

K***a kassadin kolejny nerf czy te rito juz do konca oc***alo kurwa katarina najwieksze win ratio w grze a co kurwa trzeba zrobic to napierdalac z calej sily glowa w klawiature i wygrywasz gre

do c***a pana.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Z tym ultem Kassadina to już przesadzili, odebrali tej postaci to co było w niej wyjątkowe. Mogli by od razu zmniejszyć zasięg ultów od wszystkich postaci...

Opublikowano

Riftwalk ® zasięg zmniejszono do 450 z 700

Wy se chyba JaJa robicie? Tak go zepsuć?! Ja już myślałem, że może jakiś buff do Kassy a tu nerf ;__;

Niedługo pewnie go z gry jeszcze usuną.

Edit:

te rysunki, to rzeczywiście im się nie chciało robić:

Kosa_Statikka_przedmiot.png      3285_Statikk_Shiv.png

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Bardzo podoba mi się pomysł z nową kamerką :). Ogólnie patch ok tylko te itemy robione na odwal się i niepotrzebnie dali nerfa kassadinowi.

759081466790725720585.png

Opublikowano

Już chyba nie ma sensu grać kassadinem... Tak spierdolić champ'a to naprawdę trzeba umieć.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ten Mandrake Ward ładnie zaboli Rengarka na soloq xD. Teraz sobie może zabijać kiedy zechce bo ciężko zareagować na feednietego Rengara nawet jak widzisz, że ostrzeżenie wyskoczyło. Jedyna konkretna kontra na niego w TF'ach to Janna R jak ma refleks taka Janna.

I czym się różni niby ta pasywka Katariny? Czy to coś zmienia? Żeby ją zabolała zmiana pasywa musieli by ją całkiem zmienic lub dać coś typu, że działa jedynie na zabójstwa a na asysty już nie. Wtedy byłby jednak flame od typowych Katarin "omg ty nobje moje resety!!1111"

579571423327107377857.png

Opublikowano

I jak zwykle, KASSADIN a może by tak jeszcze zwiekszyc cd ulta na 25 sekund?
Niech sie zajmą czymś innym a nie tym kassadinem,  taki rengar, też by coś potrzebował.

Ale te nowe itemki są ciekawe :).

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

@Looken

Lepiej nie dawałbym propozycji, bo rito jeszcze je wykorzysta xD

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Pojmijcie, że te przedmioty są tymczasowe, tak jak to miało miejsce z nowymi itemami na jungle w sezonie 5. Ludzie przestaliby kupować skiny, gdyby takie coś weszło na stałe ;D. Jak dla mnie patch całkiem fajny, tylko tego Kassadina tak znerfili, i zaraz dojdzie do tego, że niedługo będzie złoty czas Kassadina v3 ;/

K2yjCFw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...