Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić misje osobistą LT Duch

Danielb272

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak zrobić tę misje bo nie mogę wyspotować nikogo i nie wiem jak ją zrobić czy wystarczy przejechać zrobić spota i uciec potem niech robią co chcą i zrobią te 1000 dmg bez mojego spota jóż czy muszę cały czas spotować 

Opublikowano

1. Stajesz w krzaku na pasywie, nie możesz dostać spota.

2. Czekasz, aż nastrzelają 1k dmg.

3. Możesz zostać już wyspotowanym. 

tyle to sam wiem ale jak to zrobić jak nawet stoję z camo siatą w krzaku i jak zabiją naszego to celują we mnie i widzą mnie jak mam to zrobić ty mi powiedz ewentualnie jaki czołg 

Opublikowano

Musisz mieć bardzo dobre kamo+siatka+lornetka czy cuś (+25% do widzenia)+racje bojowe+wentylacja+ perk kamo.

Stoisz w przed krzakiem ale tak że 3/4 w krzaku reszta poza i czekasz aż coś spotniesz. Później tylko zaznaczasz cele by nie znikły. Nie możesz strzelać bo wtedy tracisz 3/4 kamo

Opublikowano

Musisz mieć bardzo dobre kamo+siatka+lornetka czy cuś (+25% do widzenia)+racje bojowe+wentylacja+ perk kamo.

Stoisz w przed krzakiem ale tak że 3/4 w krzaku reszta poza i czekasz aż coś spotniesz. Później tylko zaznaczasz cele by nie znikły. Nie możesz strzelać bo wtedy tracisz 3/4 kamo

no ta nie mam nawet 100% załogi a tu takie koszty za tą misje

Opublikowano

Jeżeli na passive strzelają do ciebie to wiedz, że robisz to źle... Jakim czołgiem chcesz wykonać tę misję?

Opublikowano

1k to zrobisz nawet leopardem... gorzej jak będziesz później musiał 6k po spocie nim zrobić :P Zakładasz siatkę lornetkę i jak da dobrą mapę np.malinówkę to jedziesz w ten krzak na środku i spotujesz całą bazę (oczywiście niewykryty... czasami moze się nie udać jak mają lajta/meda samobójcę :p ) 

Opublikowano

1k to zrobisz nawet leopardem... gorzej jak będziesz później musiał 6k po spocie nim zrobić :P Zakładasz siatkę lornetkę i jak da dobrą mapę np.malinówkę to jedziesz w ten krzak na środku i spotujesz całą bazę (oczywiście niewykryty... czasami moze się nie udać jak mają lajta/meda samobój15

15 misja lt jest prostsza jedziesz na śmierć i spotujesz cały wrogi team i masz zrobione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...