Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ustawic server dla nonpremium?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześc wszystkim, mam do was pytanie a mianowicie wykupiłem server na hostingu enderchest. pakietem jest universal pig. niestety gdy prubuje wejść na server wyskakuje ze nie mam premium. wie ktoś może jak zmienić na non premium ?

Opublikowano

W folderze z serwer jest plik pod nazwą server.proporties to otwierasz go za pomocą jakiegoś notatnika i tam gdzie psize ONLINE-MODE dajesz na FALSE bo jest na TRUE

Opublikowano

W folderze z serwer jest plik pod nazwą server.proporties to otwierasz go za pomocą jakiegoś notatnika i tam gdzie psize ONLINE-MODE dajesz na FALSE bo jest na TRUE

Otwierasz przez ftp lub przez panel.

yP8u02L.png
Opublikowano

FTP > folder z serwerem > server.properties > online-mode na false.

Pamiętaj, że w większości hostingów można to zmienić w panelu bez konieczności logowania się do ftp. Niestety nigdy nie miałem tam serwera i nie wiem jak to wygląda.

Opublikowano

Masz dwie opcje:

1. Zaloguj się do panelu na enderchest i poszukaj ustawień serwera, tam powinno być coś typu "online-mode", "Premium" czy coś w tym stylu.

2. Wejdź na serwer ftp(tam gdzie wgrywasz pluginy, mapy itp.) znajdź plik server.properties w głównym folderze serwera, następnie znajdź linijke "online-mode" zmień jej wartość z "true" na "false". Zapisz i przeładuj serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...