Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TradeHack OMG...

szarky112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka wersja raczej jest mało prawdopodobna, że "myszka sama Ci najechała i zaakceptowała".

Aczkolwiek ja ostatnio się dałem oszukać przez kolesia na pewnym serwerze, otóż miał on mi dać za ulepki 500kk i dał mi na handlu 250 sztabek po 2kk.

Dałem akceptuj, on również ale do mojego ekwipunku zamiast 250 sztabek trafiły 2 sztabki.

Nie mam zielonego pojęcia jaki to był bug czy cheat, ale teraz już uważam na wszystko podczas handlu.

To dowodzi o tym, że da się trochę "manipulować" podczas handlu. :P

jeżeli na tym serwerze da się sprzedawać sztabki poprzez klikniecie to da się zbugowac to na handlu.. dajesz sztabki do góry i na dół w plecaku te te z gory wrzucasz na handel naciskasz na te z dołu które i sprzedają ci sie te z góry.. Rozumisz ?

Co do tematu.

TH na pewno nie istnieje. Cała wymiana na handlu dzieje się po stronie serwera. Żadnych exploitów tam nie widać. Jednak na plu w 2010 dało się kraść yangi ludziom z handlu więc nikt nigdy nie wiadomo.

Jednak to co napisałeś wygląda bardziej na jakiś skrypt (np. niewidzialne okno) Polecam pobrać trochę softów i sprawdzić kompa. Bo to co ty napisałeś to nawet nie rzekomy TradeHack.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Bez pomocy server-side'u napisanie hacka jest raczej niemożliwe. Nie jesteś w stanie wpłynąć na klienta torpedując go pakietami na odpowiedni port bo one na pewno są weryfikowane i szyfrowane.

Opublikowano

Bez pomocy server-side'u napisanie hacka jest raczej niemożliwe. Nie jesteś w stanie wpłynąć na klienta torpedując go pakietami na odpowiedni port bo one na pewno są weryfikowane i szyfrowane.

Chopie wystarczy usunac blokade ktora nie pozwala nam ruszac itemkow podczas wlaczonego handlu i mozna sie bawic. Wiem ze mozna to zrobic na pewno na xenoxie

Opublikowano

Wszystko fake, jak wejdziecie na serwer, to ta cała ''Kachrina'' Spami na kolorowo, z linkiem cd.pl/xenoxbots, pobieracie i macie tam ''trade hack, dmg hack, speed hack'', na 100% to fake, pobrałem, otwieram, plik exe ważący bodajże 600 kb... Wiadomo, że to fake, zwykły keylogger, twórca tematu, to jest ta ''Kachrina'' i nabiera was żebyście pobierali tego ''trade''

Nowicjusz
Opublikowano

Kiedyś trade hack był na serwery hamachi...

Potrzebujesz szybkiego doładowania do telefonu? Na przykład do wykorzystania w Metin2? Kliknij w banner i zgarnij doładowanie za 50zł do wszystkich sieci!

OSgJ2UY.jpg

Opublikowano

Bardziej prawdopodobne, że był to jakiś keylogger niż trade hack.... Gdyby istaniał cały metin by padł.

LukaSuper.png

Opublikowano

hahahah nie moge, nawet teksty sciagacie o jakichs smokach.. jprdl, noob nooba pogania... co do trade hacka, nie ma i nie bedzie dzialajacego efektywnie, jest wizualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...