Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TradeHack OMG...

szarky112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No hej WIEM WIEM każdy powie TRADE HACK NIE ISTNIEJE też tak myślałem do dzisiejszego dnia jednak około godzinki temu pewna osoba zaprezentowała mi TH na serwerze Xenox MT2 nie wiem co o tym myśleć no no no powiem wam że troszke czasu czekałem około 30 sekund ale okazało się ze to nie fake po jakimś czasie zaczeło mnie cofać tepać i inne rzeczy 10 sekund później myszka sama najechała mi na przycisk akceptuj NO I WTF jakim códem oebał mi typek trute oczywiście to był test i dałem na handel jakiś syff zresztą sam mnie typ o to poprosił Co o tym sądzicie ?

Opublikowano

ja sądze że coś Ci się musiało przyśnić bo jest to nie realne

Opublikowano

Na jaki serverek ? xD Po za tym mało prawdopodobne żeby wgl jaki kolwiek TH działa. TH nie ma i nie będzie! 

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

" Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich ''

Jeżeli pomogłem kliknij 'Lubię to' :) 

Opublikowano

Na jaki serverek ? xD Po za tym mało prawdopodobne żeby wgl jaki kolwiek TH działa. TH nie ma i nie będzie! 

Jakbyś przeczytał temat, to byś wiedział. XenoxMT2

Opublikowano

SKOŃCZCIE LUDZI MYŚLICIE ŻE JA POJEB JAKIŚ PO UJ MAM TO PISAĆ I SPAMIĆ FORE JESLI TO FAKE ZOBACZCIE ZAPRASZAM NA XENOXMT2 I PISZCIE DO TYPA NICK zobaczcie w góre

Opublikowano

Taka wersja raczej jest mało prawdopodobna, że "myszka sama Ci najechała i zaakceptowała".
Aczkolwiek ja ostatnio się dałem oszukać przez kolesia na pewnym serwerze, otóż miał on mi dać za ulepki 500kk i dał mi na handlu 250 sztabek po 2kk.
Dałem akceptuj, on również ale do mojego ekwipunku zamiast 250 sztabek trafiły 2 sztabki.
Nie mam zielonego pojęcia jaki to był bug czy cheat, ale teraz już uważam na wszystko podczas handlu.
To dowodzi o tym, że da się trochę "manipulować" podczas handlu. :P

Opublikowano

Jeżeli TH istnieje, to działać będzie na niewielu serwerach, obstawiałbym, że na kliencie + binka 2008 - 2010. Ci, którzy mówią, że TH nie istnieje niech teraz się zastanowią...

Handel z postacią to nic innego jak wywołanie specyficznej funkcji, której wynik jest lokowany pod pewnym adresem w pamięci, akceptacja handlu drugiej strony również oznacza wywołanie funkcji do pamięci, więc wystarczy tylko odnaleźć odpowiednie sekwencje w pamięci i na dobrą sprawę TH powinien działać.

Jednak... Im nowszy klient, albo binka klientowa, to alokacje w pamięci mogą być różne...

Reasumując TH na metin2, nawet na privy to bardziej złożona sprawa, bo każda binka przechodzi modernizacje, więc jeśli jest jakiś TH to tylko przeznaczony na konkretny serwer z niewielką szansą, że zadziała na innym.

arijh2.jpg

Opublikowano

na Xenox jest pierdyliard bugów i dziur kiedyś czytałem temat na MPC potem oglądałem filmy na YT z TH na xenox fakt działał ale to bardziej że koleś dawał np 200 metali (lub czegoś innego cennego) ty na handlu dawałeś mu broń i po wymianie on dostawał broń a my 1 metal (a powinniśmy 200 dostać) widocznie znaleźli nową dziurę lub buga wiec to że na Xenox jest TH to mnie nie dziwi jakby był np. na Balmorce albo Pandorce to bym nie uwierzył ...

wlg xenox powinien dostać odznaczenie najbardziej syfnego i zbugowanego serwera Metin2 na świecie

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Jest 1mln spekulacji na temat tradehacka, ale to pic na wode..

Opublikowano

a postać nie zaczęła skakać jak naciskałeś spację?

bo wiesz, różnie to mogło być.

tak jak up, nie ma. 

Zawsze można zrobić tak aby był... xD Pakiet, który wykonuje akceptacje handlu u drugiej osoby. Ale to też game. xD

Opublikowano

TH na xenoxa istnieje i zrobić go jest o wiele łatwiej niż wam się wydaje, ponieważ xenox to zabugowany syf z ogromną ilością dziur. W tym dziale był już jeden temat o th na xenoxie w którym pewien użytkownik (co prawda bardzo powierzchownie ale jednak) opisał jak go zrobić, ale ten th nie miał działać w taki sposób jak go założyciel tematu opisał. Miał podczas handlu zmieniać nasz item na jakiś inny śmieć, ale osoba po drugiej stronie widziała na handlu to co my chcemy. Czyli ten TH omijał blokadę przekładania itemków w eq podczas handlu.

Opublikowano

Trade Hack to tak naprawdę przykrywka, nie istnieje? Powiem wam jedno, jest taki hack. Miałem uprzejmnosc go widzieć na własne oczy( teraz w 2015 roku) 

Nikt wam tego nie udostępni, wiem że była aukcja o ileś set dolarów o TH, nie wiem jak to działa, wiem że coś takiego jest, sam zostałem na serwerze Crados oszukany, pokazując zwoje SM koleś kliknoł akc. i zaakceptowało również mnie.

To że nie istnieje to po prostu nie prawda, ludzie wprowadzają was w błąd.

Opublikowano

TH nigdy nie istniał i nie gadajcie głupot że takie coś istnieje .

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

Rozumiem że TH nie istnieje na normalnych serwerach metin2 ale na Xenox to wgl można nazwać serwerem ten nie dopracowany i zbugowany syf z dziurami powiem wam jakby ktoś powiedział że zrobił sobie GM hacka na Xenox który daje GM to bym się nie zdziwił wgl nie wiem czemu ten serwer jeszcze stoi ktoś tam gra wgl ?

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...