Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem CS, internet.

Avek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Counter Strike

Otóż mam internet radiowy 2 mega. Mam Modem, oraz router . Mam kabel sieciowy z bratem, dzielimy internet.

Kiedyś normalnie grałem w Csa 1.6 a teraz już się nie da. Dlaczego ? Po 5 minutach gry, czasami po dłuższym czasie 5-12 min. wyskakuje w górnym prawym rogu komunikat: Warning:Connection Problem. Wnioskuję,że jest to problem z internetem. Ping mam normalny , internet cały czas jest . Co najdziwniejsze. Wyskakuje to na wszystkich serwerach csa, nawet teraz w cs : go . W innych grach typu battlefield tak samo, Crossfire też, Combat Arms też, Warrock też. We wszystkich tych grach tracę tak jakby połączenie z netem, ale neta mam cały czas bo z Teamspeaka mnie nie wyrzuca, gram w Lola to też nie wyrzuca, w innych grach typu Metiny itd. też mogę grać, też wszystko działa, tylko w tych strzelankach internetowych tak jakby tracę połączenie z netem i mnie wyrzuca po jakimś czasie... Chciałbym wrócić to Countera ale się nie da bo to jest strasznie niezbyt przyjemna sytuacja podczas gdy wyrzuca z gry po 5-10 minutach bez przerw i muszę restartować.. Proszę o pomoc... Mam zadzwonić do dostawcy ? I co mam mu niby powiedzieć ... 

Proszę o pomoc . Bardzo będę wdzięczny . 

link zewn.

Opublikowano

2Mb drogą radiową jeszcze rozdzielane, powodzenia. Telefon do dostawcy nic nie pomoże, skoro to internet radiowy musisz się pogodzić z tym, że przez pogodę mogą być przerwy w dostawie, które będą widoczne właśnie w takich grach, w których ping jest najważniejszy i utrata choćby jednego pakietu spowoduję lag. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...