Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę sponsorem] KaaCeeQ

KaaCeeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie na początku mojego tematu zapraszam do lektury. :)

7415714241882461239038.png

162881424187966992255.png

Witajcie, po raz kolejny, zacznę od tego, że na imię mam Przemysław, lat mam 18, serwerami teamspeak3 zajmuję się od dobrych kilku lat.
Oferuję się jako "sponsor" dlaczego w cudzysłowie? Cóż dowiesz się o tym niżej!

199331424187966992255.png

• Serwer TeamSpeak (już wykupiony, nie zmieniam usługodawcy)
  • Licencję: 'AAL' [czyt. Annual Activation License] (128 slotów) (jest już zakupiona (nie sponsoruję nikomu oddzielnych licencji))
  • Pomoc w zakresie zarządzania serwerem (pomoc w wykonaniu rang, kanałów)
  • Bota muzycznego
  • Bota ułatwiającego pracę administracji
    (funkcje)

1. wiadomość powitalna (prywatna wiadomość/poke)
    2. Ogłoszenie chat globalny oraz/lub chat przypięty do kanału
    3. blokada nagrywania (z możliwością wybrania kanałów i grup, które mogą nagrywać)
    4. przypisane grupy do kanałów (przypisanie nielimitowanej ilości grup do nielimitowanej ilości kanałów)
    5. powiadomienie o połączeniu na serwer danej grupy (jeżeli ta opcja to co 24 godziny otrzymasz ode mnie plik tekstowy z informacjami kiedy i ile dany admin był na serwerze) (FAZA BETA)
    6. powiadomienie o przyłączeniu do kanału (dowolna ilość grup i kanałów)
    7. eliminowanie złych nazw użytkowników i kanałów (opcja wyrzuć/usuń)
    8. przenoszenie użytkowników ze statusem (idle, afk, mute) na określony kanał
    9. usuwanie kanałów nieaktywnych (stałe, pół-stałe, tymczasowe) (na podstawie aktywności)
    10. ochrona grup serwera
    (istnieje możliwość rozszerzenia funkcji)

• Dwie domeny do serwera (nazwy mogę podać na pw)
  • Ochronę przed atakami typu (DoS/DDoS) w zakresie ustalonym przez usługodawcę
  • Polską lokalizację serwera
  • Rangę Admin Server Query  (pełne uprawnienia)
    (brak dostępu do serwera po przez programy zewnętrzne)
  • Dostęp do serwera po przez stronę www (w stopniu OGRANICZONYM, dostęp tylko do podstawowych funkcji)

685481424187966992255.png

• Pełnego zaangażowania w serwer
  • Systematyczności (nie sponsoruję serwera osobom, które wejdą zrobią serwer i nie będą wchodzić)
  • Zaufania
  • Braku jakiejkolwiek rangi (administracyjnej) na innych serwerach
  • Brak swojego serwera, masz jeden kolejny Ci nie potrzebny

560031424187966992255.png

• Prywatna wiadomość na forum.

(proszę nie pisać na gg w tej sprawie bo po prostu marnujesz swoją szansę)
    (jeżeli już napisałeś wiadomość prywatną oczekuj na odpowiedź, odpiszę na pewno)
    (swoją wiadomość zatytułuj [Poszukuję sponsora] + swój nick)
    (napisz coś o sobie, ile czasu już zajmujesz się teamspeak'iem, co potrafisz, jakiej pomocy oczekiwałbyś ode mnie, czy byłeś już kiedyś administratorem (jeżeli tak podaj adresy serwerów))

[ Grafikę, administrację i reklamę osoba, która otrzyma serwer organizuje we własnym zakresie ]

[ Grafikę wykonał @Xquartz ]

[ Serwer jest stworzony w małym stopniu (kanały i kilka rang) można to kontynuować lub tworzyć od podstaw ]

Czarna lista użytkowników:
@1361622928-U485574.pngVMW - Powód: Kłamstwo.

Opublikowano

Takiej osoby ze świecą szukać!

Summieny, uczciwy, zna się na rzeczy - Przemka polecam jak nikogo innego w tym dziale.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dziękuję za opinię, które zostały wystawione i te, które będą, te negatywne jak i pozytywne.
@Lord King™ <3

Do tematu dołączam czarną listę użytkowników, którzy nie otrzymają ode mnie serwera.

Opublikowano

Jak najbardziej polecam tego użytkownika, starannie wszystko robi, łatwo się z nim dogadać oraz szybko nie wycofuję się ze współpracy, a pomaga przy tym innym. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

@CS Is GooD xD ile wydaję to ustalam ja nieprawdaż? :) Serwer stoi prawie pusty, chcę aby ktoś to spożytkował licencja jest opłacona do końca roku, serwer tak samo, jeżeli będzie potrzeba to przedłużę, oczywiście musi się znaleźć osoba, której mogę powierzyć zaufanie oraz swoje "pieniądze" nie rzucę tego od tak, aby ktoś zmarnował koszta oraz mój czas.

Opublikowano

Chłopak zna się na na rzeczy.
Bez powodu nie został KidModem ts i modem. ;)
Znam go i jest bardzo sympatyczną osobą, z którą, aż miło się rozmawia.

Łatwy kontakt i w ogóle.
Polecam jak najbardziej.

Takiej osoby ze świecą szukać!
Summieny, uczciwy, zna się na rzeczy - Przemka polecam jak nikogo innego w tym dziale.

Nic dodać, nic ująć.
;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...