Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który e-papieros wybrać ?

vUq.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ref

n̶̵̷̢̘̖̦̥͙᷿͎̹᷊͍᷃͑̔᷃͂ͤ̐ͩͩ᷾̇̑ͬ͢͜͠͞w̨̢̛͙̻̠̟̞̭̥̗̙̏͋̀̾͆᷆ͨ̐͋ͮ̏͋͌ͮ̎᷾͘͟ͅm̨̼̳͓̠̟̼᷂̩ͭ̆̂̽᷾̀̋̆̃̏͂̈́̎̆ͦ͘̕̚͟͟͝͠

n̶̵̷̢̘̖̦̥͙᷿͎̹᷊͍᷃͑̔᷃͂ͤ̐ͩͩ᷾̇̑ͬ͢͜͠͞w̨̢̛͙̻̠̟̞̭̥̗̙̏͋̀̾͆᷆ͨ̐͋ͮ̏͋͌ͮ̎᷾͘͟ͅm̨̼̳͓̠̟̼᷂̩ͭ̆̂̽᷾̀̋̆̃̏͂̈́̎̆ͦ͘̕̚͟͟͝͠

Opublikowano

Polecam Ci na poczatek mild master :) cały zestaw jest dosyć tani i dobre jakościowo.

PLS xD.

//

http://ismook.pl/pl/p/ONE-Red-1100mAh/651

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Szczerze to według mnie bardziej uzależniają niż zwykłe szlugi. Niby reklamowane jako pomagające rzucić palenie, ale nie prawda.

Jak miałem elektrycznego papierosa to paliłem go w autobusie, przed komputerem, w szkole, na dworze i ogólnie wszędzie.

Natomiast na zwykłego papierosa muszę wyjść na dwór, a nie zawsze mam możliwość albo jak jest zimno to mi się nie chce. :P

Do tego musisz co jakiś czas zwiększać moc liquidu (olejku).

64324979382736676445.jpg

Opublikowano

PS. Nie dodawać pigmentu tynkarskiego używanego na budowie do e-papierosa - bo będziecie mieli meeeega problem później !!!

Lub też oleju, żeby robić własny olej. Do tego trzeba mieć mózg.

bez gif

Opublikowano

Pan wyżje podał chyba najlepszy zestaw. E-papierosy za 40zł prawie do niczego się nie nadają, psują się, ciekną, gwinty się wyrabiają. Lepiej dozbierać i kupic coś porządnego

Opublikowano

Szczerze to według mnie bardziej uzależniają niż zwykłe szlugi. Niby reklamowane jako pomagające rzucić palenie, ale nie prawda.

Jak miałem elektrycznego papierosa to paliłem go w autobusie, przed komputerem, w szkole, na dworze i ogólnie wszędzie.

Natomiast na zwykłego papierosa muszę wyjść na dwór, a nie zawsze mam możliwość albo jak jest zimno to mi się nie chce. :P

Do tego musisz co jakiś czas zwiększać moc liquidu (olejku).

Bardziej zmniejszać.

Ja zacząłem od 18tk a teraz spoko 12.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...