Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metody treningu

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo chłopaczyny.

Znacie jakieś metody treningu w GO? Chodzi mi o samo strzelanie - dokładniejsze pestki, kontrola full-auto. Wiem, że mogę to zrobić na pubach, ale dm to jest jakaś patolka, a na uproszczonym za dużo typa. 30/60 minut dziennie strzelania w boty wystarczy, by przyniosło to jakieś efekty? 

­

Opublikowano

Mapa aimowa

15-40min dziennie wystarczy.

Sam z niej korzystam po 30 min dziennie, na początku duże kółka odległość 3 z tygodnia na tydzień mniejsze kółka.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=213240871

Po około msc trenowanie po 15-40min dziennie zobaczysz zmiany w twoim aimie.

mam tą mapę, kiedyś coś próbowałem, ale nie widzę w tym sensu.

Nie lepiej pobrać małą mapę, pobawić się komendami, dać kilkanaście botów by się respiły (nie będą zabijać) i w nie strzelać (boty w ruchu)?

­

Opublikowano

Zapewniam cię że DM publiczny jest o wiele lepszy niż strzelanie w boty. 

Trenuj na zwykłych DM'ach i AIM DM

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Na serwery AIM wchodź wtedy, gdy chcesz poćwiczyć tak naprawdę tylko pestkowanie, najlepszym sposobem na trening w csgo jest po prostu granie na deathmatchu. Ponieważ grając na mapie i biegając są ciągle różne odległości, a na aimie praktycznie ta odległość jest stała, dzięki czemu na dmie rozróżnisz kiedy pestkować, strzelać full-auto bądź też seriami.

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

Ja to bym tobie polecał normalnie grać a nie robić jakieś debilne treningi, na ścianie i botach nie nauczysz się strzelać w ludzi 

Dota 2 > Lol

Legenda
Opublikowano

Zapewniam cię że DM publiczny jest o wiele lepszy niż strzelanie w boty. 

Trenuj na zwykłych DM'ach i AIM DM

Właśnie nie. Lepiej jest ćwiczyć na ruszające się boty, których jest 50 na mapie i 1 shotujesz je. Nie masz jak na dm, że bardziej się denerwujesz, ponieważ respisz się i giniesz, giniesz, giniesz.

Lepiej ćwiczyć na masę pasywnych botów.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

mam tą mapę, kiedyś coś próbowałem, ale nie widzę w tym sensu.

Sens w tym jest. Ćwiczysz pamięć mięśniową, co pomoże Ci bardzo w grze :) Ogólnie to jak @1361622928-U485574.pnggraytvstudio również polecam poradnik Izaka. Obejrzyj go, a dodatkowo dziennie pograj na mapce treningowej z 15/30 minut + dm przez kilka minut. Po kilka tygodniach zauważysz poprawę skilla. 

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Właśnie nie. Lepiej jest ćwiczyć na ruszające się boty, których jest 50 na mapie i 1 shotujesz je. Nie masz jak na dm, że bardziej się denerwujesz, ponieważ respisz się i giniesz, giniesz, giniesz.

Lepiej ćwiczyć na masę pasywnych botów.

Jaki sens jest strzelanie w boty?? Musisz się nauczyć szybko reagować, przystosować do przeciwnika, musisz być od niego szybszy, a na botach podświadomie dostosowujesz swoją szybkość aima. Serwery free for all niesamowicie wpływają na aima, na początku będziesz miał ochotę wyrzucić pc za okno, ale z czasem przyzwyczaisz się do tempa. Jeżeli na zwykłych dmach nie radzisz sobie no to przykro mi, to jest najprostsza i najlepsza metoda trening. Jak grasz na dm lub ffa, nie patrz na liczbę dedów, staraj się robić 500 killi dziennie, a nawet nie zauważysz kiedy będziesz wszystkich karał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...