Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Auto Pomoc

MISIEKXXXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, skreciłem niedawno kolona i nie ma co robic to zainstalowałem tibie 10.75, potrzebował bym pod ta wersje tibi, Tibie Auto z góry dzięki albo jakiegoś innego fajnego bota

Opublikowano

Ogarnij sobie xenobota jest dużo lepszy. Wejdź w dziale tibii w poradniki i tam będziesz miał wszystko opisane z botem tym jak scrakowac itP.

graphic.png

Opublikowano

pobrałem z tego linku  dalem plik host na pulpit odpalam XenoSuite i wyskakuje mi błąd "nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziona MSVCR100.dll sproboj ponownie zaistalowac program ;/ instalować to , jeżeli już tam to skad go wziasc .

Opublikowano

pobrałem z tego linku  dalem plik host na pulpit odpalam XenoSuite i wyskakuje mi błąd "nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziona MSVCR100.dll sproboj ponownie zaistalowac program ;/ instalować to , jeżeli już tam to skad go wziasc .

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555

Download ze strony microsoftu, więc nie daje skanu.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

chyba idzie ku lepszemu :) wyskoczylo mi takie okieno małe po prawej stronie news, inject , login, monitor  co teraz panie mistrzu , bo ja w tym zielony

Opublikowano

wskakuje mi na oknie tibi "welkome to xenobot" i w lewym oknie jest zielone kółko ale ustawien nie ma wogole nic tylko to news inject login monitor na monitorze jest moja postac lvl i exp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...