Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś mam do przedstawienia skrypty do minecraft na wersje 1.5.2 / 1.7.2 PvP

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=3xxOjFitUmM

W czym pomagaja skypty:

- Tak zwane Makro ( Gdy trzymamy lewy przcisk myszki automatycznie nam klika i gdy puścimy przestaje )

- Bicie z większej ilości kratek 5,5 kratki

- Większy hit box ( gdy bijemy obok przeciwnika [obszar 1 kratki] przeciwnik otrzymuje obrażenia

Skrypty są w 100 % niewykrywalne !

Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem zapraszam na pw / skype: elowam95 

Jeśli ktoś ma jakieś pytania zapraszam pod tematem ;)

Opublikowano

gówno prawda,F3+B polecam na skryptach a potem bez :) wielkość pliku pewna klasa i program = wykrywalne kolego :)

Opublikowano

gówno prawda,F3+B polecam na skryptach a potem bez :) wielkość pliku pewna klasa i program = wykrywalne kolego :)

Kolego Pliczek jest niewykrywalny f3 + b jest wylączone na moim txt wiec admini tego nie zobaczą a jesli chodzi o wielkosc pliku to usunąłem niepotrzebne pliki w optifine typu wylacz i wlacz deszcz i wszystko jest co do 1 mb zgodne ;) a przez program to nwm jaki ty chcesz program zeby ci to wykryli

Opublikowano

HITBOX: wykrywalny w 5 sekund, wystarczy kazać graczowi udrzyć obok admina/f3+b/ss ognia.

MACRO, proszę bardzo:

Press_left_button
Delay 56 MilliSecond
Release_left_button
Delay 56 MilliSecond

Dziala na kazdym serwerze. Musicie posiadac myszke serii a4tech z oprogramowaniem OSCAR EDITOR

BTW. JAK KTOS CHCE POZADNE SKRYPTY TO PISAC NA SKYPE: nasterq

WIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=4cHlvo1AK10&

narazie tylko 2 osoby je mają, te co wrzuca kolega w temacie to popularny syf.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNasteeR
XDDD NA ALLEGRO WYSTAWIL XDDDDDD 40 zl XDDDD

@topic

ale z Ciebie kox programista jafa pro elo normalnie drugi @gotofinal 

a tak naprawde, do czego one sa? Placzesz jak Cie ktos jedzie i zaczynasz bawic sie w programiste?

poza tym, ogar paski czarne w filmie

Opublikowano

HITBOX: wykrywalny w 5 sekund, wystarczy kazać graczowi udrzyć obok admina/f3+b/ss ognia.

MACRO, proszę bardzo:

Press_left_button
Delay 56 MilliSecond
Release_left_button
Delay 56 MilliSecond

Dziala na kazdym serwerze. Musicie posiadac myszke serii a4tech z oprogramowaniem OSCAR EDITOR

BTW. JAK KTOS CHCE POZADNE SKRYPTY TO PISAC NA SKYPE: nasterq

WIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=4cHlvo1AK10&

narazie tylko 2 osoby je mają, te co wrzuca kolega w temacie to popularny syf.

Jesli mozesz to nie reklamuj swojego przekozackie w c**j skrypta na kazdym dodanym poscie na mpc forum od tego masz swój post .

Opublikowano

Jesli mozesz to nie reklamuj swojego przekozackie w c**j skrypta na kazdym dodanym poscie na mpc forum od tego masz swój post .

Po prostu mam najlepsze skrypty ;-)

jestem resellerem, a skrypty byly napisane tylko dla mnie, wiec nikt ich nie ma oprocz osob, który wysle.

A ty reklamujesz gowno, ktore ludize daja za darmo na serwerach pvp ;-)

Opublikowano

Po prostu mam najlepsze skrypty ;-)

jestem resellerem, a skrypty byly napisane tylko dla mnie, wiec nikt ich nie ma oprocz osob, który wysle.

A ty reklamujesz gowno, ktore ludize daja za darmo na serwerach pvp ;-)

To jak jestes taki cwany podaj linka tu teraz na te skrypty ;) nie widzialem zadnej osoby ktora to ma i czekam na link ;)

Opublikowano

To jak jestes taki cwany podaj linka tu teraz na te skrypty ;) nie widzialem zadnej osoby ktora to ma i czekam na link ;)

A jesli chodzi o twoje - to jest zwykly powiekszony hitbox, tylko wylaczyles ogien w txt lub jakos schowales.

Pod f3+b administracja banuje cie w 5 sekund, ponadto wylaczony ogien na filmach troszke przesada, nie?

A tutaj kolegi skrypy w akcji (zenada):

https://www.youtube.com/watch?v=YjcqfOUyenk

Opublikowano

A jesli chodzi o twoje - to jest zwykly powiekszony hitbox, tylko wylaczyles ogien w txt lub jakos schowales.

Pod f3+b administracja banuje cie w 5 sekund, ponadto wylaczony ogien na filmach troszke przesada, nie?

A tutaj kolegi skrypy w akcji (zenada):

https://www.youtube.com/watch?v=YjcqfOUyenk

przeczytaj uważnie odpowiedz ktora napisalem pod twoim 1 postem pod tym tematem ;) F3 +b jest wylaczączone na moim txt a txt jest przerobiny z default wiec na nim nic nie widac a , po 2 tak pod tym filmem jest widoczny ten skrypt masz racje

Opublikowano

przeczytaj uważnie odpowiedz ktora napisalem pod twoim 1 postem pod tym tematem ;) F3 +b jest wylaczączone na moim txt a txt jest przerobiny z default wiec na nim nic nie widac a , po 2 tak pod tym filmem jest widoczny ten skrypt masz racje

Administracja będzie Ci kazała włączyć ogień inaczej perm ;]

Opublikowano

dobra dobra  a czy powie mi ktos jak zwiększyc ten hitbox ? chciałbym przetestowac

to jest paczka plikow ktora wrzucasz do minecraft i powiekszaja obszar postaci ktory jest niewidoczny

Opublikowano

dobra dobra  a czy powie mi ktos jak zwiększyc ten hitbox ? chciałbym przetestowac

Mogę zrobić filmik jak to wygląda :)

Opublikowano

Nie polecam. Wykrywalne w 5 sekund, wystarczy ze admin bd kazal ci wcisnac f3+b i zrobic ss.

Opublikowano

revereseengier + znajomość języka(w tym przypadku javy).Zdekomplikować sobie np flare i zrobić podobne bez gui i no winrar ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...