Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG+NOK na Ravia s2

kVkis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy posiada ktoś(na serwer Ravia s2):

-DMG

-NOK

I czy istnieje jakiś wspomagacz który pozwala na bicie ze zwykłego konia?

Nagroda: +, 5 profil.

Opublikowano

czy istnieje jakiś wspomagacz który pozwala na bicie ze zwykłego konia?

Nagroda: +, 5 profil.

nie ma haxa dzięki któremu będziesz bił ze zywkłego konia na reszte pytań nie znam odpowiedzi 

Opublikowano

Jaka postać i broń masz? bo znam dobrego hacka,na ninje... prawie bym zapomniał jaka płeć.

Niestety to WP.

Warto łowić na Ravii jeszcze? Co leci?

Opublikowano

Co do tematu to mod miał funkcję NOK a działa na 100% więc możesz z tym coś pokombinować:

http://metin2mod.tk/

DMG hacki już nie działają.

Niestety to WP.

Warto łowić na Ravii jeszcze? Co leci?

Jeśli nie znasz innego(lepszego) sposobu na zarobek to jak najbardziej polecam. ;)

Opublikowano

Co do tematu to mod miał funkcję NOK a działa na 100% więc możesz z tym coś pokombinować:

http://metin2mod.tk/

DMG hacki już nie działają.

Jeśli nie znasz innego(lepszego) sposobu na zarobek to jak najbardziej polecam. ;)

Informację zdobyłem od innego gracza, że owy cheat ma, no cóż..

@Zagrajmarek chodzi mi raczej o to, czy lecą z tego muszlę czy to tylko z mobów?

Opublikowano

Wypakowywujesz do folderu ravii(najlepiej czystej), odpalasz normalnie clienta i wyskakuje komunijat przed włączeniem gry (nie patchera)DMG Loader by Misiekantos123. Jedyny problen ze nie da sie go wylaczyc, podchodzisz do moba a on dostaje dmg

Opublikowano

Czy tu na Ravi s2 działa to jak na s1, jak użyję rady a nie moge jeszcze przeczytać KU (nie wiem o której minie 24h) to Ona mi zniknie po czasie czy zostanie do przeczytania następnego KU?

Opublikowano

Zostanie do przeczytani KU jeżeli będzie inaczej zgłoś ten błąd, ale u mnie nie było z tym problemów 

Opublikowano

Zostanie do przeczytani KU jeżeli będzie inaczej zgłoś ten błąd, ale u mnie nie było z tym problemów 

Czy skill może z 16 wejść na M1? (mam 16, dodaję punkt)

Opublikowano

Czy skill może z 16 wejść na M1? (mam 16, dodaję punkt)

tak może lecz nie ma na to 100%

u handlarki masz zwój cofanie za 10k

Opublikowano

tak może lecz nie ma na to 100%

u handlarki masz zwój cofanie za 10k

Dzięki, nie byłem pewny czy to tu tak działa z powodu zużycia 3 zwoji nic.

Czy na 36lv. warto iść na koniec łatwego lochu i dropić runy?

@Deiso

@RockerS

Opublikowano

@kVkis

do łatwego ? raczej nie, dropnąć dropnie owszem ale ja bym proponował dobić tak 42lv zrobić zbroje 42+7/8, tarcze na 41 +7/8 i wybrać do trudnego

Opublikowano

@kVkis

do łatwego ? raczej nie, dropnąć dropnie owszem ale ja bym proponował dobić tak 42lv zrobić zbroje 42+7/8, tarcze na 41 +7/8 i wybrać do trudnego

A jakiś zarobek do tego 42?

Opublikowano

A jakiś zarobek do tego 42?

niby wszyscy piszą że hematy na małym ale gospodarka bardzo upadła bodzie dodania zmianki, nie wiem co tam jeszcze z niej leci 

jest tego od groma a złota bardzo mało. Z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej chociaż tego na pierwszy rzut oka nie widać

niby można zarobić na ulepszanie kd czy tam wymianie itemów na odłamki (nie wiem czy to na s2 też jest)

przepatrz ich forum tam się dowiesz najwięcej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...