Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada Metin2.SG

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

dzisiaj dostalem takiego maila z blokada konta

Hello,

We regret to inform you that your Metin2 Singapore account nick konta has been banned forever for hacked account.

If you have any claims regarding your ban feel free to answer to this mail.

Regards,
The TEC Interactive team

za co ten ban?

nie grałem parę dni bo nie mam klawiatury

Opublikowano

Jest jasno napisane, że perm ban za hacki. To, czy używałeś, czy nie już sam sobie odpowiedz.

Jeżeli jesteś przekonany, że konto było ''czyste'' napisz do ich supportu w odwołaniu, może coś pomogą.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

konto nie było dzielone. na koncie była jedna postać i to buff który cały czas był w v2

wie ktoś jak się  odwołać ?

jest możne jeszcze polski mod w teamie ?

Opublikowano

Hacki, boty itp ;) Już nie zagrasz :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

To nie jest ban na hacki .... 20 innych ludzi dostalo takiego samego bana mimo iż na swoim kompie nie mysla nawet o zainstalowaniu hackow w tym i ja ... w 70% przypadkow konta te zostały zbanowane z powodu długiego nielogowania się plus jezeli miałeś na tym koncie TYLKO nisko-lvlowa postać mimo iż konto nowe nie jest ban też leciał od razu. To że pisze za hacki niestety nie jest wyjasnieniem wystarczyło napisać do suportu a nie na jakimś dziadowskim forum gdzie wszyscy myślą że są swietymi krowami ... jezeli grasz na jakimś koncie nawet z hackami to jest duże prawdopodobieństwo że nadal na nim grasz ...

76561198013232167.png

Opublikowano

Ban za to że na jakimś privie mam takie same ID.

Nie ma możliwości UB 

Niby że moje konto może służyć do hackowania kont i dlatego ten ban.

Takie same konto zrobiłem ostatnio na Balmora S2 czyli wiadomo kto okrada i wyłudza inne konta. 

Wasz wspaniały Bambus3k™ 

Opublikowano

Ban za to że na jakimś privie mam takie same ID.

Nie ma możliwości UB 

Niby że moje konto może służyć do hackowania kont i dlatego ten ban.

Takie same konto zrobiłem ostatnio na Balmora S2 czyli wiadomo kto okrada i wyłudza inne konta. 

Wasz wspaniały Bambus3k™ 

NIe, chodzi o to że miałeś konto na privie którego baza danych wyciekła czy coś, zresztą nie ważne, mam nadzieje że cie odbanowali :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...