Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję technika do pomocy

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje technika na serwer medium, oferuje: Grafike i tekstury do broni jak i nowe modele 3d obiektow, mapy od Mizune (Summoners Rift), kupione kodowanie do strony i clienta, reklama youtube 150k, 17k,16k, 10k widzow i na grupie na fb 13k, na starcie 2000+ graczy, serwer dedykowany + zabezpieczenia, kupione autorskie systemy na serwer, ts z oryginalna licencja, licencja na forum ipb

Aktualnie na serwerze pracuje jeden bardzo dobry technik @Aśparte

Chce znalezc kogos do pomocy.

Kontakt pw

Opublikowano

Oferta ładnie napisana, nwm mogę polecić, po rozmowie na gg widzę, że wie co ma robić, pilnuje wszystkich

Oferta ładnie napisana, nwm mogę polecić, po rozmowie na gg widzę, że wie co ma robić, pilnuje wszystkich

Opublikowano

Polecam. Osoba, która wie czego oczekuje od zespołu. Nie znam osobiście, ale jeśli chodzi o współpracę mogę zdecydowanie polecić.

Można się pośmiać, pogadać oraz pożartować a przede wszystkim pracować na miłych warunkach.

Polecam współpracę, gdyż sam współpracuję z tym zespołem. (nie jest to opinia "bo zespół kazał", jest to opinia szczera)

@Aśparte,

Jeśli ambrozjak coś wykombinuje to my się nim zajmiemy czarną wołgą :)

Oczywiście żartuję i polecam.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Polecam. Osoba, która wie czego oczekuje od zespołu. Nie znam osobiście, ale jeśli chodzi o współpracę mogę zdecydowanie polecić.

Można się pośmiać, pogadać oraz pożartować a przede wszystkim pracować na miłych warunkach.

Polecam współpracę, gdyż sam współpracuję z tym zespołem. (nie jest to opinia "bo zespół kazał", jest to opinia szczera)

@Aśparte,

Jeśli ambrozjak coś wykombinuje to my się nim zajmiemy czarną wołgą :)

Oczywiście żartuję i polecam.

Czarna wołga rządzi  :unsure:

top.Polecam.Wie czego chce 

Nothing.

Opublikowano

Na sam początek naucz pisać się estetycznie. 

Dlatego tutaj wpadłem? Hmm. przeglądając twoje śmieszne posty postanowiłem przyjrzeć się bliżej. Udostępniłeś kilka plików serwerowych a szukasz technika? W sumie to wiem kim jesteś... Śmieją się z ciebie na lewo i prawo. Podobno umiesz robić kozackie modele z epvp. 2k online? Wysoka poprzeczka. 

Przyjmij ten post na klatę i nie spinaj się. Wyrażam tylko i wyłącznie moje obiektywne zdanie na temat twojej osoby. Obserwuję cie od 8dni.

Powodzenia przy projekcie. Pewnie kolejny nie wypał, ale warto próbować. 

Opublikowano

Na sam początek naucz pisać się estetycznie. 

Dlatego tutaj wpadłem? Hmm. przeglądając twoje śmieszne posty postanowiłem przyjrzeć się bliżej. Udostępniłeś kilka plików serwerowych a szukasz technika? W sumie to wiem kim jesteś... Śmieją się z ciebie na lewo i prawo. Podobno umiesz robić kozackie modele z epvp. 2k online? Wysoka poprzeczka. 

Przyjmij ten post na klatę i nie spinaj się. Wyrażam tylko i wyłącznie moje obiektywne zdanie na temat twojej osoby. Obserwuję cie od 8dni.

Powodzenia przy projekcie. Pewnie kolejny nie wypał, ale warto próbować.

Nie wiem czy masz cos z glowa ale jak przegladales moje posty to na pewno sie dowiedziales, ze moje konto na mpc na miesiac ukradl mi Cannzas co Ci sztab moderacyjny potwierdzi, pozdrawiam. Nie obserwujesz mnie tylko stare poczynania Cannzasa na tym acc. Zapraszam gg wyjasnimy to sobie na spokojnie bo widze jestes tu nowy.
Opublikowano

Nie wiem czy masz cos z glowa ale jak przegladales moje posty to na pewno sie dowiedziales, ze moje konto na mpc na miesiac ukradl mi Cannzas co Ci sztab moderacyjny potwierdzi, pozdrawiam. Nie obserwujesz mnie tylko stare poczynania Cannzasa na tym acc. Zapraszam gg wyjasnimy to sobie na spokojnie bo widze jestes tu nowy.

Jestem tutaj nowy mhm. Może się kolego doinformuj kim ja jestem :)

Topic 

Jaki masz budżet na reklamę? 

Btw. chcesz gadać tylko i wyłącznie PW. Osobom trzecim GG nie daję.

Opublikowano

Jestem tutaj nowy mhm. Może się kolego doinformuj kim ja jestem :)

Topic 

Jaki masz budżet na reklamę? 

Btw. chcesz gadać tylko i wyłącznie PW. Osobom trzecim GG nie daję.

Nie obchodzi mnie kim jestes, mozesz nawet byc Jezusem. Nadal nie wiem o co Ci chodzi z jakimis modelami 3d i plikami jak to nie bylem ja, mowisz ze sie ze mnie smieja. Grube slowa z ust kogos kto jest tak niedoinformowany.
Opublikowano

Nie polecam, ­jego poziom równa się z taboretem, odradzam współpracy, twoją oferte widze już chyba 3 raz a serwer ni ch**a, a tak głośno miało być..

sss

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie polecam, ­jego poziom równa się z taboretem, odradzam współpracy, twoją oferte widze już chyba 3 raz a serwer ni ch**a, a tak głośno miało być..

sss

Cos chyba Ci sie pomylilo bo oferta jest pierwsze raz, jak mam cie traktowac skoro jestes oszustem i takich ludzi jak ty sie nie zapomina, tak potwierdzam to ja do niego pisalem.

Opublikowano

jestes oszustem i takich ludzi jak ty sie nie zapomina, tak potwierdzam to ja do niego pisalem.

Nie przypominam sobie żebym kogoś oszukał, także daruj sobie marne docinki bo po głębszej rozmowie z Tobą można stwierdzić że jesteś idiotą, 

Nadal nie polecam, nie kompletna osoba nawet spodziewałbym się po Tobie podp***dolenia plików bo kto wie co Ci strzeli.

http://www.mpcforum.pl/topic/1339806-szukam-technika/

http://www.mpcforum.pl/topic/1282814-zostane-sponsorem/

­

Opublikowano

Nie przypominam sobie żebym kogoś oszukał, także daruj sobie marne docinki bo po głębszej rozmowie z Tobą można stwierdzić że jesteś idiotą, 

Nadal nie polecam, nie kompletna osoba nawet spodziewałbym się po Tobie podp***dolenia plików bo kto wie co Ci strzeli.

http://www.mpcforum.pl/topic/1339806-szukam-technika/

http://www.mpcforum.pl/topic/1282814-zostane-sponsorem/

­

Nie pamietasz juz jak robiles mi grafike i wszyscy mieli z Ciebie beke? No nic, nie zmieniles sie.

Jeden post z grudnia, gdzie wypowiadasz sie Ty i Piotrek ktory mi nigdy nic nie sponsorowal i jezeli chcesz mozesz go zapytac o relacje do mnie. Szukalem prawie 3 msc. temu technika, co z tego? Jak na razie to tylko tobie strzelalo oszukiwac ludzi jakim to jestes grafikiem. Nie pamietasz juz belki z ktorej smialo sie cale mpc? Krotka pamiec.

Opublikowano

Nie pamietasz juz jak robiles mi grafike i wszyscy mieli z Ciebie beke? No nic, nie zmieniles sie.

Jeden post z grudnia, gdzie wypowiadasz sie Ty i Piotrek ktory mi nigdy nic nie sponsorowal i jezeli chcesz mozesz go zapytac o relacje do mnie. Szukalem prawie 3 msc. temu technika, co z tego? Jak na razie to tylko tobie strzelalo oszukiwac ludzi jakim to jestes grafikiem. Nie pamietasz juz belki z ktorej smialo sie cale mpc? Krotka pamiec.

Nie bawie sie już w grafike także skończ wypominać mi rzeczy z roku temu (?) nie potrafisz przyjąć krytyki to nie zakładaj tematu, kiedy dostane dowody na to że jestem oszustem? Czekam i czekam..

Skończysz mi w końcu spamować na GG? Od roku co miesiąc do mnie piszesz, zluzuj majtki.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...