Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na modach magicznych.

Nightingale

Serwer na modach magicznych.  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Zagrasz?

• TAK
      1
    • NIE
      0
    • NIE WIEM
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam gracze Minecrafta. Chciałem dziś spytać czy mój pomysł na serwer w ogóle kogoś zainteresuje.

W najbliższym czasie chcę zrobić wersję kilkuslotową dla mnie i kolegów. Jednak możliwe, że jeśli serwer zdobędzie większe zainteresowanie powiększę go odpowiednio do liczby chętnych. Teraz kilka słów o serwerze... Podstawową modyfikacją dodającą magię będzie Thaumcraft z kilkoma dodatkami. Twilight Forest aby dać odkrywcom więcej zabawy. Do tego Flaxbeard's Steam Power - dodający trochę archaicznej technologii do tego magicznego świata. Poza tym będą mody dodające ciekawe dungeony, własne pety, system pasywnych umiejętności, artefakty, powiększony ekwipunek i nowe zastosowania dla zwykłych przedmiotów. Od razu powiem, że nie zamierzam dodawać modów typowo technicznych, gdyż takie serwery już istnieją. 

Proszę o wasze wypowiedzi na temat mojego pomysłu. 

W przeszłości stworzyłem już podobny serwer jednak z nieznanych mi przyczyn nie cieszył się on zbyt wielką popularnością przez co zakończył swoją egzystencję.

Mile widziane będą też osoby, które zechcą pomóc w projekcie.

Typ serwera: Survival.

bipsMal.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...