Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dajcie zrobić sie w chu**

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema może był taki temat ale chciał bym was ostrzec ;)

Mianowicie jako iż nie mam skinów postanowiłem sobię kupić skin na STIMSHOP a było to 2015-02-12 18:51:02

No pacze po stronach oo 100% stattrack w miare tanio myślałem że warto no ale dobra wypełniłem all i ok

Wpisuje url i jest ok wpisuje url do sprawdzania kiedy przyjdzie jest ok jestem 567 czy któryś tam NO OK 

Po 4-5 dniach sprawdzam a co pisze?? Twój url był niepoprawnym nie udało się wysłać skina. Masz wątpliwości ? Skontaktuj się z nami

Najlepsze jest to że url na 100%  był ok jako iż się wkurwiłem(https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=145216314&token=xN17_Oqu) (co prawda była to mała kwota ale nie chce żeby te nasienia szatana siały  rozpierdol i złodziejstwo) Mnie ojebali na 11zł ale was mogą na np 30zł więc przestrzegam przed tymi nieudacznikami którzy zamiast do roboty okradają uczciwych ludzi 

a i jeszcze jedno weszłem na ich fejsa napisałem tylko 1 KOMENTARZ (ZŁODZIEJE)

po czym zablokowali mi możliwość komentowania (miało to miejsce minute po moim komentarzu co oznacza ze ktoś tego pilnuje a skinów nie mogą wysłać) post-855955-0-06176900-1424095669_thumb.png

btw ch** i m w dupy ''-''

Edit :To jak zareagowali :)

post-855955-0-14513100-1424106854_thumb.png

Opublikowano

Super, ja kupiłem i normalnie przyszło, więc jeżeli nie potrafisz wyjaśnić tego na fb tylko piszesz "ZŁODZIEJE" to twoja wina. 

Pozdrawiam KiesieK

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

50% skinów nie dostarczają bo podobno mają dużo zamówień.

Widać coraz więcej oszukanych ludzi przez tą stronę, mam nadzieję że wreścię ktoś coś z tym zrobi.

Ja osobiście zamówiłem skina możliwy ST w styczniu i nadal nie przyszedł.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Zrób nowe konto na fb i grzecznie im napisz, że skin nie doszedł. Poproszą Cię o ponowne podanie adresu URL i może przyjdzie.

Opublikowano

@Variance ustawione losowania są na każdej takiej stronie ;)

Od dawna wiadomo że stimshop to oszuści, na ich fb ludzie to piszą, na mpc i na innych forach ale i tak trafią się kolejni co tam kupią. Nie rozumiem tego kompletnie.

Opublikowano

https://stimshoposzusci.wordpress.com/

@kiesiek12

Niech zgadne admin ziomek czy coś w tym stylu 

POZA TYM DO KUR*Y NĘDZY EZ SKINS POPULARNIEJSZA STRONA WIĘCEJ zamowien i dają rade 

AHH i te USTAWIONE LOSOWANIA :)

Kupiłem M4A4 Faded Zebra ze ST i dostałem normalnie (długo czekania). Losowy przyszedł po 3 tygodniach, ale przyszedł

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

to sa oszusci i nie nalezy do nich pisac grzecznie nie mialem nic z nimi zwiazanego ale naczytalem sie opinii dla mnie jak ktos oszukuje kogos w necie i bezczelnie klamie ze sie cos nie zgadza to jest smieciem, pewnie jakas gimbaza sprzedaje skiny i zarabia na drugich debilach co kupuja skiny o polowe tanszy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...