Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki plugin/skrypt napisać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka mam pytanie tak jak w temacie, piszcie swoje propozycje w komentarzach
tylko prosze pisać rocionalne propozcyje, inne obraźliwe komentarze i opinie bede zgłaszać

Opublikowano

Moze kolega co na upie pisal myslal:

Ze po osiagnieciu danego innego lv - np przez zabijanie lub kopanie rud to zwieksza sie lv w gracza (nie ten normalny exp), ktory po osiagniecu np. 20 lv, dostaje kilku procentowy wiekszy dmg lub powiekszona regeneracje zycia.

Chcialbym cos takiego zobaczyc.

Opublikowano

No okej rozumiem o co chodzi, juz sie biore za takowy plugin 
bedą dwie wersje 
pierwsza wersja bedzie w skript 
druga wersja bedzie w pluginie 

Opublikowano

Napisz plugin na klasyczne działki. Mam dość PlotMe i zakładania cubów na SRMm

Opublikowano

Boże, ludzie, czy Was też to nie wnerwia że codziennie w tym dziale można natknąć się na przynajmniej dwa takie tematy?

Przecież 99% z nich nie jest w ogóle realizowane a to jest perfidny sposób nabijania Likeów.

Poza tym już zauważyłem 10 pseudo programistów takich jak ten gość, którzy pisali identyczne tematy i nic z tego w późniejszym rezulatcie nie wyszło.

Jeżeli naprawdę umiesz Jave, to dobrze wiesz co napisać, i napisz to bez zbędnych ceregieli jak ten temat, bo nikt ci tu like (a przynajmniej ja) za takie coś nie będzie dawał.

Nie spamuj tylko pisz propozycje...

Skrypt na gildie - całe forum je chce :D

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Napisz plugin na zestawy

Jak ma działać:

Po kliknięciu prawym na słonecznik lub coś innego otwiera się duża skrzynia w której są różne itemy luk,głowa witchera,miecz diamentowy

Poziom 1 luk jest darmowy tak samo głowa witchera i diamentowy miecz po kliknięciu na nie dostajemy zestaw diamentowa zbroja jakieś magiczne itemy itd. Można to ulepszać np. Za 200$ poziom drugi maga itd każdy item to inna klasa.

Opublikowano

@koslsjshshs

Cyborgi atakują!

@topic

Ogólnie to mógłbyś też pomyśleć o jakimś fajnym silniku-minigier lub też toolsach (nie ma dobrych toolsow de facto publicznych, jedyne w miare ok są Easta ale z tego co wiem nie są publiczne)

Hahaha dobre dobre

Opublikowano

@koslsjshshs

Cyborgi atakują!

@topic

Ogólnie to mógłbyś też pomyśleć o jakimś fajnym silniku-minigier lub też toolsach (nie ma dobrych toolsow de facto publicznych, jedyne w miare ok są Easta ale z tego co wiem nie są publiczne)

Essentials albo CommandBook? Jaki silnik? Jest Bukkit i Sponge w trakcie tworzenia...

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Przyda się skrypt na chat bo pluginy są c*****e.

:ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:  :ninja:

Opublikowano

@TheMolkaPL

To samo co ty pisałeś twój pseudo-plugin na arcade którego nigdy nie udostępnisz ^_^

Nie chodzi mi o autorski silnik, a jak chcesz prawdziwej autorskości to idź do @krysti500 pisać z nim pseudo silnik yourcrafter czy tam fekkit.

Bez komentarza, no tacy ludzie to już mnie po prostu śmieszą. Ależ ten poziom tutaj (szczególnie w tym dziale) jest denny.

@topic

Jak widzicie, autor ma was głęboko w d***e, bo już od 3 dni w temacie sie nie pojawił.

Do zamknięcia.

Nie olewam was, ale byłem na tel cały czas i nie zauwazyłem ze tyle postów i wgl 

Po jaki ch*j pisać plugin na gildie jeżeli jest juz chyba najlepszy "FunnyGuilds" by @dzikoysk

a ty @1361622928-U485574.pngStrikeKiller123 nie bądz taki pewny ze jestem pseudo coderem bo g**no prawda, co ty myślisz ze napisałeś swoj super hiper mega plugin "SuperTeleport" to błyszczysz? 

hahaha weż sie zamknij lepiej juz...

Opublikowano

Nie wiem czy Wy jesteście jacyś jebnięci czy co?

Wymówka "nie napise gildi bo jusz jest plukin od dzikojiska fani gilds muj bendzie morze i lepszy ale nie bendzie taki słafny wienc go nie zrobie" to nie wymówka.

Gildie.

/Och jaką ja mam beke z opisów w hobby "java god, java master, minecraft plugins, css5, php, html". xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...