Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.12 Nostalrius Begins.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1322136126-texte.png

Zastanawialiście się kiedykolwiek, jakie były początki World Of Warcraft? Tęsknicie za starym klimatem Pre TBC, a czekając na Corecrafta, nudzicie się? Zajrzyjcie tutaj! Gdyż niedługo otwarcie!

Trailer.

Przykładowy filmik z fixami. Szarża warriora.

Strona.

http://en.nostalrius.org/

Forum.

http://forum.nostalrius.org/

Polecam dać szansę, gdyż na forum jest 2000 użytkowników zarejestrowanych a start już niebawem. Czy jesteście za hordą czy przymierzem, to bez znaczenia.. Niech czar klasyku powróci!

Opublikowano

Fajna sprawa namowie kumpli i moze zagramy ;)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

O to mnie zaskoczyłeś ... Myśle że wpadne i to może na dłużej o ile nie będę miał takiego mindfucka jak na tbc . Jakby ktoś też grał to piszcie pw sie możemy zgadać ...

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ja muszę poczekać na karte graficzną i zaczynam ciupać :) nick Evron :) Moze jakas gildie zrobimy :D

giphy.gif

Opublikowano

Po stronie ally szykuje się polska gildia. Przydałoby się dużo osób do raidowania (40 osób potrzeba na raid...). 

Też zagram, ale nie wiem czy zostanę na dłużej xD

Opublikowano

Ja mam zamiar pograć dwarfem hunterem ;) Już nie mogę się doczekać :PPP Ściągne z 5-6 ludzi i będziemy ciupać :D

giphy.gif

Opublikowano

Zagram. Zapowiada się naprawdę znakomicie. Nie mogę się doczekać powrotu do niebanalnej Vanilli. Do World PvP i raidów 40 osobowych które były prawdziwym wyzwaniem w stosunku do tego co jest teraz na globie. Również zajrzę z kolegami, myślę że nikt obok takiego rarytasu nie przejdzie obojętnie. Po stronie ally do zobaczenia za 10dni

Opublikowano

zobacz sobie kanał yt ile poprawek wprowadzono podczas tych 5 lat pracy, zdecydowanie lepiej działa ten realm niż Vanilliagaming i jego wszystkie śmiesznego 1.12 realmy. 

Opublikowano

No to może te trzy filmiki przekonają kogoś? ;)

Ciekawostka. Na żadnym privie, nawet na TBC czy WOTLK, ta przemiana NPC z tej wioski, nigdzie nie działała. :) Nawet w nocy byli ludźmi. :P

Alterac Valley przed nerfami!

Tego komentować chyba nie trzeba? ;)

Opublikowano

<Vendetta> Alliance.

Zainteresowanie realmem jest duże więc myślę, że jest sens aby od startu wyjść z jakaś gildią.

Póki ludzie nie wbiją 60lvla i nie będzie większej liczby ludzi zdolnych do rajdowanie Gildia po porostu będzie Socjalem. 

Coś w rodzaju PL Community po stronie Alliance.

W celu szybszym zrobienia profek, dobierania ludzi pod ewentualne low lvl instancje i wspólny exp.

Z czasem też postawimy myślę, że przed premierą server TS3.

Pozdro wszyscy zainteresowani jak pojawi się temat ( czeka na zatwierdzenie przez moderatora) wpiszcie swoję nicki i klasy którymi będziecie chcieli grać.

Lub wyślijcie mi pm na forum.

http://forum.nostalrius.org/viewtopic.php?f=4&t=1014
Opublikowano

Z chęcią pogram, bardzo ciekawie się zapowiada no i trudność odpowiednia.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Inne filmiki z realmu, test realmu na 5tys graczy i poprawiona mechanika petów czyli to co często nie działa na privach.

Opublikowano

No to zaczynamy.

Na starcie, po problemach z logowaniem, było ponad 4k online. Teraz (jest trochę ponad 3k). 

Polskie gildie

Horda:

"Semper Invicta"

Alliance:

"Vendetta"

"Gwardia Przymierza"

Ja gram w hordzie i potrzebujemy więcej osób w gildii. Pisać do kogokolwiek z gildii o zaproszenie.

Opublikowano

W sumie, mogę odpuścić wam te posty o gildiach w tym temacie, bo to zagraniczny serwer. ;)

Btw. Można grać troll shamanem czy nie bardzo?

Opublikowano

W sumie, mogę odpuścić wam te posty o gildiach w tym temacie, bo to zagraniczny serwer. ;)

Btw. Można grać troll shamanem czy nie bardzo?

Tak, można grać :)

giphy.gif

Opublikowano

To jest WOTLK czy jakas inna wersja?

To jest sama podstawka, nie wotlk. Wotlk był 2-gim dodatkim Tbc- 1-szym a Vanilla była początkiem! :D

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...