Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Uniknąć Bana Za Fb

SirArhur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jest to mój pierwszy post na tym forum mimo że obserwuje was od długiego czasu. Postanowiłem się dziś podzielić z wami jak uniknąć bana za FB

FB - fish-bot, bot/program który automatycznie zacina wędka gdy się pojawi chmurka i zakłada przynętę. Wszystko samemu. Nie musimy w niego zbytnio ingerować. Może przynieść duże zyski z złowionych ryb gdy zostawimy go na noc lub też straty. Straty mogą być ogromne bo dostajemy permbana na 30 lat do 2031 roku. Jeśli dostałeś bana na głównej postaci np. 50 poziom, to mogłeś dużo stracić. Polecam podexpienie sobie nub-chara do 30lv i to na nim łowić. A oto sposoby na uniknięcie bana i wymówki dla GM:

1. Łów ryby na głównych miejscówkach z ludźmi - gm nie spodziewałby się że właśnie tam botujesz. Absurdalne prawda? Ale on najczęściej sprawdza tereny poza miastem np. wysepka w Jinno m1. Możesz tam łowić pod warunkiem że będziesz sprawdzał co 10min czy ktoś nie pisze itp. To dobre jak odrabiasz lekcje na biurku gdzie masz komputer...

2. Gm kiedy cie przyłapie ogłusza cie komendą. Spyta cię wtedy jakim zwierzęciem to zrobił. Odpowiedz - żadnym.

3. Jeśli nie byłeś obecny wtedy kiedy cię ogłuszył to warpnie cię na morze i sprawdzi czy wędka tam nadal pracuje. Powiedz że;

- ee halo? Co się dzieje? Mój młodszy brat 8 letni który miał za zadanie podcinać wędkę kiedy będzie dymek przybiegł do mnie niemal z płaczem że coś sie dzieje. Jestem

- gm coś napisze

- to jak będzie?

wypieraj się cały czas że to nie bot a brat... Poprosi cię o streszczenie akcji w grze sprzed 7 min. Powiedz: brat łowi, nagle został ogłuszony (pewnie komenda), warpniety gdzieś no i teraz gadamy...

jak będzie wporzo gm puści cię

4. Botuj nocą kiedy gm śpią od 1 w nocy do 4:30 rano. Niedogodne godziny dla nich sprawią że nie będzie im się chciało patrolować okolic m1...

5. Blokuj handel - jakiś gracz lub gm będzie ci chciał dać bezwartościowy przedmiot np 1 robak. Z ich strony będzie akcept. Będą czekali na twoją reakcje bo abo zamkniesz okno handlu albo dasz też akcept

6. Blokuj szept - będą cie pytali o np. małże

Cześć, masz małż?
masz małż?
masz małż?
masz małż?

bardzo dziwne i podejrzane że nie odpowiadasz...

7. Jeśli botujesz tak jak to opisane w pkt. 4 to zmieniaj miejscówki.

8. Pokarz się że jesteś "obecny" przed botowanie nocą napisz na czacie "witam" i przejdź się po m1. Gm siedzący na invi i czytający czat zrozumie że masz zamiar iść np. expić ale nie przyszło by mu do głowy że botujesz.

Chyba to wszystko ;p Piszcze swoje pomysł ja je dopisze. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Weteran
Opublikowano

Tam takie przydatne nie jest.

ale komus sie przyda .

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Przydatne może być tylko to z ogluszeniem... Reszta tylko desperackie próby. Wykorzystywanie dzieci do niewolniczej pracy = perm. Boty są po to żeby się można było napić kawki, a nie żeby co 10 minut z osranymi gaciami latać do kompa i sprawdzać czy "Twoje konto zostało zablokowane".

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niektórzy chyba naprawdę nie mają gdzie postów nabijać, jest tyle aktualnych tematów. Po co odkopywać te sprzed miesiąca. Close.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...