Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH Castios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszę Ci łatwiej. Podmień i tyle.

W tym problem, że komuś napiszesz podmień, on weźmie sobie noka, będzie płakać, że nie ma wh, dlatego ogólnie daję instrukcję w środku.

Opublikowano

W tym problem, że komuś napiszesz podmień, on weźmie sobie noka, będzie płakać, że nie ma wh, dlatego ogólnie daję instrukcję w środku.

WH działa i dzięki Ci mistrzu, ale  najbardziej bym się cieszył z pliku "root.crimee" z WH, DMG na marmurki oraz autoclickerem, MH nie potrzebne.

A i trzymaj 5 gwiazdek, zasłużyłeś. :D

Opublikowano

Jak dmg na marmurze masz? 

"[...]najbardziej bym się cieszył z pliku "root.crimee" z WH, DMG na marmurki[...]", ale zaraz sprawdzę, czy ten od TrueFaitha działa.

Opublikowano

bo widziałem chat na castiosie xD forum xD

Mam, ale nie wgrałem jeszcze. Dlatego napisałem, że "sprawdzę zaraz".

Opublikowano

WH działa i dzięki Ci mistrzu, ale  najbardziej bym się cieszył z pliku "root.crimee" z WH, DMG na marmurki oraz autoclickerem, MH nie potrzebne.

A i trzymaj 5 gwiazdek, zasłużyłeś. :D

auto clicker masz, przycisk wlacz/wylacz klika 1-4 sloty skilli i 1-5 slotow w eq na 1 stronie.

Opublikowano

Autor tematu poszukuje WH na Castios, a Wy pytając o to samo nie pomagacie mu. Starajmy się pomóc autorowi, a nie odbiegać od tematu.

Jakbyś przeczytał 1 stronę tego tematu, to byś wiedział, że takie podałem link ze skanem do owego cheata.

No dobrze, więc jeszcze raz, podaję link wraz ze skanem, z paczką cheatów oraz instrukcją w środku.

http://www67.zippyshare.com/v/ywc371fV/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/cdffb13a8aae7cea9214df20e54f50871b54ad5660f8d462a0e87ed10f3d6aea/analysis/

Opublikowano

Autor tematu poszukuje WH na Castios, a Wy pytając o to samo nie pomagacie mu. Starajmy się pomóc autorowi, a nie odbiegać od tematu.

@kwiatmix

ten temat jest z lutek 2k15 moze go zamkniesz? autor juz nie szuka -.-

@1361622928-U485574.png_Homix.

od tego jest specialny dzial: Tutoriale i Download

Opublikowano

Tak myślałem, ale za to inne opcje działają w 100% poprawnie :)

Jak to które? Te co udostępniłem u góry :)

homix ogarniesz na revengemt2 multi takiego? 

Opublikowano

@kwiatmix

ten temat jest z lutek 2k15 moze go zamkniesz? autor juz nie szuka -.-

@1361622928-U485574.png_Homix.

od tego jest specialny dzial: Tutoriale i Download

Ale zrozum, ja nie mam zamiaru robić tematu z owym cheatem, autor tematu prosił o te cheaty, więc podałem link wraz ze skanem, kwiatmix, nie zauważył tego na 1 stronie to nie moja wina, a Tobie nie wiem o co chodzi. Formą podesłania komuś cheatów, może być również z uploadowanie pliku i jego weryfikacja(skan), nie ma konieczności tworzenia tematu, ani podawania do niego linku, jak już pisałem, wystarczy podać download i skan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...