Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania gry, z dziewczyno.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Z góry proszę o konkretne odpowiedzi, za pomoc będą lajki w górę. Szukam gry do pogrania z dziewczyną online. Nie chodzi mi o jakieś MMORPG, tylko o jakąś przygodówkę, coś z kampanią żebyśmy pograli sobie we dwójkę. Fajnie by było, jakby latało się jakimiś postaciami i zbierało się jakieś coinsy czy coś, upgradowało umiejętności, ale nawet nie koniecznie :v 

@Edit

LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Chodzi o grę, typu NP. OCZYWIŚCIE NP. Kangurek kao dla dwie osoby przez internet żeby sobie pograć dla czilu, bez zabijania.  Albo drobnym ale taka przygodówka czy coś.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

ale nie chce że na jakimś serwerze z innymi ludźmi, tylko we dwójkę i tyle.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

a jakieś bardziej przygodówki?

1374609758-U346826.png
Opublikowano

od kiedy kurczę te gry to przygodówki bez zabijania?

1374609758-U346826.png
Opublikowano

LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Chodzi o grę, typu NP. OCZYWIŚCIE NP. Kangurek kao dla dwie osoby przez internet żeby sobie pograć dla czilu, bez zabijania. Albo drobnym ale taka przygodówka czy coś.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

jesteśmy na dobrym torze, dalej!

1374609758-U346826.png
Opublikowano

no w mario przez neta nie pogram, ale dobra próba.
jakiego np? Nie znam wgl. gier dlatego pytam.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Siemanko. Z góry proszę o konkretne odpowiedzi, za pomoc będą lajki w górę. Szukam gry do pogrania z dziewczyną online. Nie chodzi mi o jakieś MMORPG, tylko o jakąś przygodówkę, coś z kampanią żebyśmy pograli sobie we dwójkę. Fajnie by było, jakby latało się jakimiś postaciami i zbierało się jakieś coinsy czy coś, upgradowało umiejętności, ale nawet nie koniecznie :v 

@Edit

LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Chodzi o grę, typu NP. OCZYWIŚCIE NP. Kangurek kao dla dwie osoby przez internet żeby sobie pograć dla czilu, bez zabijania.  Albo drobnym ale taka przygodówka czy coś.

magicite ! Latasz nakurwiasz zbierasz bijesz ulepszasz itp :P 

Można godzinami w to grać.

Opublikowano

Nie wiem czemu ktoś tam wyjechał z pegi 12. Owszem, mogą to być takie gry. Nie chcę jakiejś zabijanki czy coś, po prostu grę przygodową pograć z dziewczyną, a że w takie gry do tej pory nie grałem to się nie znam dlatego proszę o rady osób, które znają się co nieco na takich grach. 

1374609758-U346826.png
Opublikowano

BattleBlock Theater - co prawda gra jest płatna, ale epicki tryb kooperacji, śmieszne postaci + fenomenalne poczucie humoru, gra idealna na spędznie czasu z drugą połówką :)

Gra jest dostępna na Steam.

Opublikowano

no może byc przemoc, ale przykładowo dead island gdzie chodzisz i głównie zabijasz to kiepski pomysł : D

1374609758-U346826.png
Opublikowano

zagrajcie w mnecraft

zbudujci sobie dom itp mlodszy braat mojej kobity w to gra ze swoja maja po 17 lat gdzies i ciesza sie jak glupki to tych kwadratow

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...