Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tsONE.pl - Lider stabilności na rynku Teamspeak 3

Khotleak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

baner2_tsone.png

tsONE.pl to serwer, który został zapoczątkowany w 2011 roku jako ts.net. Przez wiele lat stanowił odskocznię od problemów dnia codziennego, był miejscem rozrywki dla tysięcy użytkowników. Rok 2014 był totalnym sukcesem - > przez większość czasu, zwłaszcza pod koniec roku plasowaliśmy się na 2 miejscu rankingu światowego (wg. teamspeakplanet, gametracker). Rok 2015 rozpoczął się wyśmienicie tworząc standard z 1024/1024 użytkowników. Niestety, potem zabezpieczenia okazały się zbyt kiepskie, a sama liczba użytkowników przez 2 tygodnie offline z racji ataków ddos, spadła do 1/3 poprzedniej wartości. Lecz nie poddaliśmy się, chcemy pokazać, że 4 lata nie pójdą na marne, a serwer jeszcze w tym roku będzie liderem na rynku. Co zmieniliśmy w kwestii zabezpieczeń? Zainwestowaliśmy w nową maszynę. Na dzień dzisiejszy otrzymujemy ochronę do 500gbps na trasie Voxility + dodatkowe 200gbps dzięki firmie Staminus (Co-op BlazingFast). W ten sposób stajemy się liderem w kwestii ddos mitigation na rynku teamspeak.  Od momentu inwestycji, atakują nas wszelakimi możliwymi sposobami, jednak są to ataki nieefektywne. Korzystamy na dzień dzisiejszy z jednej z najbezpieczniejszych infrastruktur sieciowych na świecie dlatego jeżeli szukacie stabilnego serwera - dobrze trafiliście. To właśnie tsONE.pl - im wyższy próg wymagań nam rzucisz, tym masz większą pewność, że my damy radę. Do rzeczy:

• Całkowicie darmowe kanały dla zwykłych użytkowników.
  • Darmowe kanały VIP dla gildii (10 os+)
  • Indywidualne rangi dla gildii całkowicie za darmo
  • Najwyższa jakość kodeków
  • Support 24/7/365 - mamy w zespole Polaków mieszkających za granicą, więc uzyskasz pomoc nawet o 4 nad ranem w 30 sekund.
  • Częste eventy
  • I przede wszystkim - jakość, moi kochani odbiorcy, jakość świadczonych usług to jest nasz główny argument, dla którego zapraszamy was na nasz serwer.

IP:
tsone.pl
Forum:
http://forum.tsone.pl
Opublikowano

Nie polecam, bardzo niestabilny serwer, słyszałem także że licencje panowie stracą niebawem, więc nie liczył bym na to że serwer będzie długo stał. 2/10

Właściciel serwera to totalny idiota o czym przekonali się już niemal wszyscy :) On i te jego żałosne kłamstwa o ich niezawodnych zabezpieczeniach od zawsze które były śmiesznie słabe i są nadal :) Ten żałosny serwer pada od niemal 2-3 tygodni i niedługo będzie padał znowu. Podsumowując oczywiście, że nie polecam. Jest to jeden z najgorszych publicznych serwerów ts3 jakie są.

Opublikowano

Nie polecam serwera , może od 4 dni nie wywala ale jak leci atak to +30 pakietów lagi przy rozmowach , duży ping , Support 3/24 :D

Opublikowano

Ja również popieram panów wyżej. Do tego największy za przeproszeniem jełop prowadzący serwer, który zepsuł największy publiczny serwer w Polsce a nawet na świecie :)

Nie chce łapać banów na mpc więc wyrażę grzecznie swoją opinię, iż owy Właściciel aka mózg krowy nie potrafi koordynować zespołem administracji, wprowadza swoje pseudo zasady, które są głusze od samego pomysłodawcy. 

Zero szacunku, zero pod względem stabilności i wielkie zero na czole właścicieli. Nie polecam oraz FCK Kotlet, FCK Gejniamin.

EDIT: kanałami typu ''Anty Pro gold ultra vips center 5000gbs Ddos protector'' ludzi nie zdobędziesz kotlet a pokażesz tylko swoją głupote :D

EDIT2: <19:27:02> Trying to resolve hostname tsone.pl

<19:27:02> Trying to connect to server on tsone.pl
<19:27:08> Failed to connect to server

''Lider stabilności'' :)
Opublikowano
im wyższy próg wymagań nam rzucisz, tym masz większą pewność, że my damy radę

Brzmi całkiem zachęcająco do tego, żeby coś zacząć ;)

Serwer podobno przyszłego roku nie doczeka ;) Nie polecam.

PS. ts.**t.pl nie ts.**t, baranie ;) tylko dzieki sukcesowi ts.**t.pl ten serwer jeszcze jako tako kuleje.

97186469684431402228.png

Opublikowano

Zacznę od samego początku, gdy serwer został odkupiony przez osobę, która napisała ten temat serwer stracił bardzo na jakości, co odbiło się na utracie graczy, te współprace z hostingami nie przynoszą nic dobrego, pingi są kosmiczne (na tym mam średnio 150-180 a na innych (ulokowanych w Polsce) ping wynosi maksymalnie 50), może macie ochronę lecz to odbija się na jakości samych rozmów...

Śmieszy mnie też to, że podjęliście kolejną współpracę (wcześniej z tsgol*p.pl, później zrezygnowaliście następnie był ts-p**.pl) uważam, że (Miszczu) [czyt.] @1361622928-U485574.pngмяѕ zrobił najgłupszą rzecz, którą mógł [czyt. podjął z wami współpracę].

Szkoda, że serwer stracił dawny klimat, DJ, administrację, brakuje mi audycji DJ Live, teraz muzyka leci z radia, dajcie spokój, jest to wszędzie...

Moja opinia jest jednoznaczna serwer stracił WIELE od czasu gdy @Ivvan sprzedał ten naprawdę dobry serwer, teraz wpada on z rąk do rąk, zgadzam się z moimi przedmówcami w 100%.

Lider Stabilności na rynku teamspeak3? ( xD) większość "małych" jest dużo bardziej stabilnych niż ten :x.

Pozdrawiam.

Uczeń
Opublikowano

Licka nie wasza + te ataki na serwer to już naprawde wielkie gówno z tego teamspeak'a Administracja zrąbana lepiej było jak Ivvan prowadził tego ts'a.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie no nie może być, żeby taki stabilny oraz bardzo zabezpieczony przed atakami ddos, reklamował się właśnie tu *.* niby mają dobrą reklamę itp :D Jak dla mnie ten serwer to syf po prostu wielki syf, pada jak chce, pingi są duże, nikt tam już nie chce siedzieć :D Kiedyś ten serwer był bardzo dobry, teraz jest sam syf. Nie polecam wgl tam wchodzić :)

Pozdrawiam :D

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Wtrące się tylko jeszcze na chwilę póki pali się papierosek a kawa obok stoi gorąca.

Wszystkie wspolprace z tym Khotleak'iem (patrz! poprawnie napisalem! zwalisz sobie?) polegaly tylko na tym, zeby przejac jak najwieksza ilosc uzytkownikow z innych serwerow.

Bylo oczywistą rzeczą, że:

1. Nie da nowemu wspolwlascicielowi takiej samej rangi jak mial u siebie na serwerze, lecz marnego SSA ktory mial tylko napis ROOT a nie mial nawet nic wspolnego z SSA, gdyz nie mozna bylo nawet serwer logow czy listy banow przegladac. Jest to miedzy innymi dowod na to, ze ten typ nikomu nie jest w stanie zaufac, wszystko najlepiej robilby sam. Dlatego sie nie dziwie ze sam tez reklamy serwera robisz, bo nikt Ci nie chce pomagac.

2. Bywalo ze zaraz na drugi dzien tuz po zjedzoneczniu serwerow wywalal wlascicieli tych projektów. Zwyczajnie robil ludzi w konia

3. Okradal - z botów ludzi, roznych ciekawych rozwiazan. Oferuje w necie rozne formy sponsoringu serwerow do roznych gier tylko po to, aby takowa ekipa przyszla, zrobila gotowy projekt a on ich po prostu wywali na zbity pysk i otrzyma gotowy serwer.

4. Ktos to kiedys pieknie powiedzial, ze gosc zwyczajnie ma gadane a jego argumentem jest ciągle gadanie i nie dawanie nikomu dojsc do glosu - zwyczajnie was przegada i sprawi ze przestaniecie umiec w jakis sposob poparwnie myslec, umie slizgac sie po ludziach, klamac w zywe oczy (Jak tam w KGP sie pracuje Khotleak?), obiecywac zlote gory i lasy.

5. Ostatnią osoba ktora zwerbowal jest Miszczu, potrzebny mu byl tylko do tego bo ma licencje 1024 sloty. Miszczu jest wlascicielem licencji, Kotlet wjechal mu tak na psychike i go nastraszyl policja i jakimis punktami prawnymi ze gosc po prostu twierdzi ze ta licencja juz nie jest jego tylko kotleta. Miszczu, jesli to czytasz, mniej wyjebane! za co mialby Cie podac do sadu? za to ze przyszedles do niego i zaoferowales mu pomoc? Kotlet Ci nic nie zrobi, to zlodziej i oszusta ktory jedyne czego nauczyl sie w zyciu to sterowanie ludzmi i ich emocjami, uczuciami. Ten frajer nawet w necie jest znienawidzony. Gdy juz nastapi ta piekna chwila i bedziesz mial kotlet dziewczyne , to nie wjezdzaj jej na banie bo szkoda dziewczyny a ty sie chociaz zabezpieczaj, zrob cos dla swiata i sie nie rozmnażaj!

6. Wykorzystuje naiwność ludzi, tak sie nie postepuje z ludzmi, wiesz?

Ja bylem uczony w ten sposob, ze jesli zlapie odrobine szczescia to dziele sie nim z innymi i nie traktuje ludzi jak zabawek ktorymi sie pobawisz moze godzine, osiagniesz swoj cel i juz ci nie jest potrzebny. Z takim nastawieniem to nawet zony nie bedziesz mial.

Chyba pomyliles powolania, idz do teatru i steruj marionetkami, przy odrobinie szczescia moze ktos sie bedzie z ciebie smial ;)

Nertowny, znowu cos zepsules... wiesz chociaz co?

Prosze Moderatorow o nie usuwanie tematu, nie kasowaniu negatywnych opinii itd. W koncu sam wlasciciel serwera napisal temat w celu reklamy serwera.

PS. Jezeli szanujesz ludzi to nawet firewall ci nie potrzebny.

Pozdrawiam

Ivvan

EDIT:   Po napisaniu posta, dowiedzialem sie ze Miszcza wyrzucil juz wczoraj ;D. Widze, ze chyba kredyt musisz wziac na serwer TeamSpeaka ;)

Uczeń
Opublikowano

Jedynie komu można pogrozić policją to Khotleakowi za okradanie ludzi z ich własnych licencji za które płacili PS.Miszczu nie bój się jakiegoś zjeba

579571423327107377857.png

Opublikowano

A wszyscy Panowie wyżej = konkurencja. :D Ddosy się skończyły, to teraz taka forma. Ayo! 
Same przykłady świętobliwych tutaj - Ivan - gość, który z ukrytymi permisjami usuwał nam kanały po sprzedaży teamspeaka piterce.
Reszta to zespół ludzi, którzy pokazywali władze kupując jakieś gówno stressery. Teraz nic nie mogą zrobić - > to działają na forach :D.
Ponadto licencja nie należy do Miszcza, więc nie mogłem mu jej ukraść, opiera się ona na współpracy z inną osobą, niezależną od Miszcza. Kwestia straszenia policja itd..nie skomentuję, bo pewnie więcej wiecie na ten temat niż ja ; d.

Zapraszamy do dalszych prób ataków i podawania nas na darknety :D.

Opublikowano

A wszyscy Panowie wyżej = konkurencja. :D Ddosy się skończyły, to teraz taka forma. Ayo! 

Same przykłady świętobliwych tutaj - Ivan - gość, który z ukrytymi permisjami usuwał nam kanały po sprzedaży teamspeaka piterce.

Reszta to zespół ludzi, którzy pokazywali władze kupując jakieś gówno stressery. Teraz nic nie mogą zrobić - > to działają na forach :D.

Ponadto licencja nie należy do Miszcza, więc nie mogłem mu jej ukraść, opiera się ona na współpracy z inną osobą, niezależną od Miszcza. Kwestia straszenia policja itd..nie skomentuję, bo pewnie więcej wiecie na ten temat niż ja ; d.

Zapraszamy do dalszych prób ataków i podawania nas na darknety :D.

Sam sobie przeczysz, zdanie "Same przykłady świętobliwych tutaj - Ivan - gość, który z ukrytymi permisjami usuwał nam kanały po sprzedaży teamspeaka piterce.", za**biste zabezpieczenie ts, nie polecam, niestabilny, administracja -1/24

graphic.png

Opublikowano

I co że licka nie moja , ale przy twoim podejściu do tworzenia serwera każdy dostaje do głowy..

Kredyt albo sponsor Świeżak , Tsone shoutdown :D

//Pozdrawiam i życzę powodzeniu w dalszym życiu profesjonalisty ( TCP,UDP,ITP,ITD ) jak i każdym profesjonalnym projekcie :)

Opublikowano

nie polecam tego TS3.

Jeżeli ktoś szuka naprawdę spoko TS3 to zapraszam na xyz Counter + Cannzas = stabilność.­

Opublikowano

Tak czytaj ac ten temat poza tym, że boli mnie przepona mam też kilka zdań do powiedzenia.

Tak jak Ivvan wspomniał mylenie ts.ne*u z ts.ne*.pl'em jest żenujące. Dzisiaj wiem, że Ivann zrobił błąd, choć mu wypominałem to od samego początku. Jego serwer był pierwszym moim publikiem i z sentymentu do niego mając już własnego chciałem mu dać 2 razy tyle od ręki co dał piterka, niestety serwer poleciał do tamtego. Trudno się mówi.
Obecnie dawna domena neta jest moja i na szczęście wszystko co Kotlet i reszta mięsa odwaliła postaramy się u Nas wyprostować.

Zastanawiam się tylko czemu TsOne nadal stoi, czemu ludzie, którzy jak mówisz pokupowali stresserki nagle odpuścili? No widzisz, z 900 osób zostało ci 300. Ale wierz mi, powiedz tylko słowo a zostaniesz na swoim tsie w 30. Ludzie ci nie odpuszczą.

Każdy właściciel czy nie właściciel powie ci to co ja teraz: Jeśli jesteś fair do ludzi i nie robisz ich w c***a, tak jak Ivvan wspomniał możesz mieć słabe filtry, a ludzie Cię nie ruszą. To się nazywa zdrowa konkurencja, ale na ten szacunek trzeba zasłużyć.

Pisałeś, że pomagacie w mniej niż 30 sekund, no tak! Tylko szkoda mi tych adminów u Ciebie, bo masz bota, którego ciągle wywala i admini muszą zerkać na cp, bo ty nie możesz go załadować z powrotem.

Nie chce mi się pisać, bo zwyczajnie nie lubię kotletów. Może jakbyś był filetem poświęciłbym więcej czasu.

Na przyszłość nie powołuj się na historię instancji, którą dostałeś od kogoś, tylko na to co sam osiągnąłeś. Jeśli ktoś z tsOne chce wrócić do wielu tradycji i zasad które panowały na dawnym necie zapraszam po starej domenie. Mamy te same zasady co stary net i tak samo podchodzimy do ludzi i administracji.

Pozdro dla innych właścicieli
Mielonego nie Pozdrawiam

Yuri
Ts-W*b.pl

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Wady

-Problemy z stabilnością serwera (lagi,pingi,pakiety,dropy)

-Prace techniczne (w losowych porach bez zapowiedzi)

-Beznadziejna administracja(nie ma chęci do pomocy)

Zalety

-Działa (puki co)

-Darmowy

qs4J0Fl.png

Opublikowano

Nie polecam serwera a zwłaszcza właściciela. Powiedziałem mu ,że karaoke słabe a on nazwał mnie prostakiem i dostałem bana na 30 dni. Serwer stabilny ? hah chyba w snach nie polecam jeszcze raz :)

Opublikowano

Wady

-Problemy z stabilnością serwera (lagi,pingi,pakiety,dropy)

-Prace techniczne (w losowych porach bez zapowiedzi)

-Beznadziejna administracja(nie ma chęci do pomocy)

Zalety

-Działa (puki co)

-Darmowy

Można powiedziec ze jest za pół-darmo :P

Pomogłem ? Daj "Lubie to" niech wiem ze na pewno się przydało ! ^^

JAK SIE ODBANOWAC NA TS3 ?  <-KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Mistrzu spoko koles ktory chciał dobrze i popełniał bledy ale życie go jeszcze nauczy :)

Co do samego tsOne to mysle tak jak większość tutaj ludzi ale dodam ze właściciel sam na siebie bata kreci chociaz tym ze sa liderami stabilności. Śmiechu warte zagrania ktore sie zsumowaly. Polecam jednak wspólwspólnie sobie pomagać i tępić takie zagrania bo to nic złego.

Pozdrawiam prawych i tych normalnych:)

Opublikowano

W życiu każdego mężczyzny przychodzi czas, kiedt trzeba zdecydować.

Albo kopalnia warnów i akcji i syf, albo zaprzestanie syfu.

Temat zamknę, autora tematu zapraszam na PW żeby wytłumaczył mi parę spraw, a jak komuś coś nie styka w związku z zamknięciem - pisać do mnie, Kaacqa, lub wyżej.

Czasem trzeba postąpić wbrew tabelom i nakazom.

Zamykam, przemyslcie sobie ;).

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dodam od siebie, że nie powinniście krytykować serwera, nie mając konkretnych dowodów, bo pisanie tego co była, a co jest może być zmienione. 

Krytyka najbardziej buduje, ale bydło, które tu zrobiliście jest gorsze.

Dzisiaj rozejdzie się bez warnów, następne takie bydło będziemy karać.

Temat zostaje przeniesiony do kosza. 

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...