Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczki beatmap

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie mogę znaleść jakieś ciekawe paczki beatmapek  ? oprócz tych z głównej strony osu , bo te które akurat pobierałem posiadają kiepską for me muzyke ( anime i te sprawy) .

Opublikowano

nikt za bardzo tego nie robi, ale wpisz normalnie w google, lub poszukaj an forum osu to moze znajdziesz cos ciekawego, choc wieksosz takich paczek to jakies ze zwiekszonymi BPM itp.

Opublikowano

https://osu.ppy.sh/forum/t/147478

Tu są wszystkie po kolei, ale jak wyżej, nikt takich paczek z konktetnymi piosenkami nie robi

Jeżeli chcesz piosenki dobrej jakości (nie tylko ty uważasz że openingi z anime są słabe) wpisz w wyszukiwarce beatmap jeden z tych tagów - bms/beatmania/sound voltex/touhou/demetori

Weź coś bardziej popularnego i jazda

image1.png?uid=3801346&m=3

Opublikowano

Tak jak wyżej napisał Mustang1x1 spróbuj powpisywać jakieś konkretne tagi i wybieraj sobie do woli. Możesz też spróbować poszukać czegoś w Beatmap Packach, ja osobiście nie narzekam - mimo, że na razie gram na tych starszych mapkach ^^. Na pewno coś Ci wpadnie w ucho.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...