Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa czołgi premium 8 tieru .

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chcę zakupić dwa czołgi 8 tieru . Jakie polecacie ... napiszcie zalety i wady o tych czołgach . Myśle nad : Lowe , T34 , IS6 , JagdTiger 8,8 

Opublikowano

T34 tragedia, lew słabiutki, jagodę mam i bardzo nieprzyjemnie mi się nią gra. Wszystkie te czołgi są bardzo wolne, a 2 pierwsze mają mm do Xt.

Polecam zestaw IS-6 i AMX CDC. Zróżnicowanie i przyjemność z gry. Pancerz i czołg do 1 linii i snajper mogący świecić. 

Opublikowano

A zarobek tak na oko jaki masz ? wiem zależy ile się zrobi Dmg oraz ile się czołgów rozwali .... A co sądzisz o tej panterze nowej 8.8?

Opublikowano

A zarobek tak na oko jaki masz ? wiem zależy ile się zrobi Dmg oraz ile się czołgów rozwali .... A co sądzisz o tej panterze nowej 8.8?

Z jej MM jak rzuci cię na dół to możesz strzelać najwyżej do scoutów. Dość mobilna, wielka, bez pancerza, bez działa- idealny czołg do tracenia WN8 xD

Opublikowano

T34- Miotacz Kartofli i buraków (od 9.6 jeszcze gorszy)

Löwe- snajpiący kanister z zapalniczką

JagdTiger 8,8 cm- jak nie grało się T-28 T95 to trudno się gra

IS-6-Czołg godny polecenia,zarobki,dps,limitowany mm,

Panther 8,8- minimalnie lepszy od Panther II,nie opłaca się

AMX CdC- Drugi czołg godny polecenia,Taki jak FCM a nawet lepszy

Tylko IS-6 i AMX CdC no chyba że jesteś kolekcjonerem i nie masz na co kasy wydawać to możesz kupić sobie inne ale żadnego pożytku z nich nie będzie. Chyba że będzie szpan na dzielni ;)

Opublikowano

Moim zdaniem to:
FCM 50t>IS6> AMX CdC
Czemu? Bo AMX CdC nie ma limitowanego MM, a FCM jak dobrze się ustawi to nawet odbija. AMX ma jeden z najgorszych camofactor z medów, a różnica między FCMem to w dużej mierze pancerz i MM. Podobno jest szybkie, ale wytraca dużo prędkości na zakrętach.

Opublikowano

o T34 wypowiadacie się, a nawet nim nie graliście. Wg mnie czołg świetny, wieża odbija, o kadłubie lepiej nie mówić. Działo dobre, ale dłuugo skupia. Polecałbym T34 + CDC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...