Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ja nie jestem za gruby?

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, i co do poprawy w sylwetce? Nie pisać pls że mam iść bawić się na plac zabaw bo każdy robi to co lubi a gadanie że od silki sie nie rosnie do mnie nie przemawia 596d7aabc33ab_post-1274913-14239984522995_thumb.jpg 596d7aabed34f_post-1274913-14239984814256_thumb.jpg waga 56kg 1,68 wzrostu cwicze co drugi dzien, robic rzezbe czy mase? Sorry ze fotki odwrocone ale jestem na tele

Dodam ze nie umiem zrobic 1 poprawnej pompki

Opublikowano

co ty chcesz rzeźbić?

Przytyj najpierw do 100kg wtedy jest co rzeźbić.

100 kg przy moim wzroscie to by byla przesada heh
Opublikowano

56 przy 1,68 to też przesada.Przytyj do 75 i dopiero weź się na rzeźbę.Mięśnie trzeba z czegoś budować.

Opublikowano

co ty chcesz rzeźbić?

Przytyj najpierw do 100kg wtedy jest co rzeźbić. 

56 przy 1,68 to też przesada.Przytyj do 75 i dopiero weź się na rzeźbę.Mięśnie trzeba z czegoś budować.

jeżeli chcesz wyglądać tak:

c7a033209b71427d9c6bbe0f04e6ed16-big.jpg

c6f8ad5c752840c8ae7bc25f4101e7ae-big.jpg

to słuchaj się rad panów wyżej :)

natomiast jeżeli chcesz mieć ładnie wyrzeźbioną sylwetke to po prostu jedz zdrowo, uprawiaj sport, rób pompki, brzuszki, podciągnięcia i to na początek wystarczy 

Opublikowano

Po prostu jedz zdrowo, rób brzuszki i pompki, nie siedź za dużo przed komputerem, prowadź zdrowy tryb życia jednym słowem. Uwierz mi, nie warto wyglądać tak jak typ na zdjęciu wyżej.

A jeżeli chodzi Ci o bycie hardcorem na dzielni to ostrzegam: Nie jeden Burneika dostałby wciry od x5 razy mniejszego od siebie. 

Opublikowano

Po prostu jedz zdrowo, rób brzuszki i pompki, nie siedź za dużo przed komputerem, prowadź zdrowy tryb życia jednym słowem. Uwierz mi, nie warto wyglądać tak jak typ na zdjęciu wyżej.

A jeżeli chodzi Ci o bycie hardcorem na dzielni to ostrzegam: Nie jeden Burneika dostałby wciry od x5 razy mniejszego od siebie.

Dzięki za rozwiniętą wypowiedź, o to mi chodziło heh
Opublikowano

Ja mam koło 1,78 cm a ważę 65 kg więc ja musiał bym przytyć do 90kg

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

56kg przy 168 tyle to na rzeźbie ludzie nie ważą :P Wg. mnie masz mało mięsni a dużo tłuszczu, trzeba masować (ale nie masować tłuszczem tylko proteinami, robić mase to nie znaczy tyć tłuszczem tylko mięsniem) :)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

­DEBILE

wiecie co to jest masa? ma mieć 75kg i sam tłuszcz? mase = masa mięśniowa, robisz mięśnie i przy tym dochodzi też troszkę tłuszczu, ale rozwijają się głównie mięśnie, a jak już będziesz ważył tyle to możesz iść na redukcje żeby spalić tłuszcz i odkryć te mięśnie które są pod tkanka tłuszczową!!

Opublikowano

Więc kolego tak jeśli chcesz zbudować dobra i ładna sylwetka napewno musisz dużo wcinac co przy Twoim wieku jest pewnie trudne iż metabolizm pewnie szaleje i jest bardzo duży lecz zacznij regularnie jeść dużo i syto a organizm sie zacznie przyzwyczajać do tego. Co do ćwiczeń na początek polecam Ci ćwiczenia ogólno rozwojowe co pomoże organizmowi wkroczyć w system ćwiczeń i zmian w organizme nie jest powiedziane ze musisz odrazu dźwigać tony zacznij od podstaw dobra technika na małych cięzarach jak już chcesz coś ćwiczyć ze sprzętem to po mału zwiększaj ciężar i pamiętaj zawsze o technice.

Opublikowano

Zacznij chłopie od podstawowych ćwiczeń i zacznij pomagać w domu, zrzuć drewno albo je porąb i bez siłowni staniesz się mężczyzną 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Zależy ile masz % tłuszczu w organizmie.

Słyszałem, że jeżeli jest mały % to nie trzeba masy, tylko można od razu rzeźbić.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­Psełdo trenerzy ... Boże jak ja widzę co wy piszecie przytuj do 75 kg zryj słodkie i tłuste. Na twoim miejsu już bym rzeżbił

sygna5cj2r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...