Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które słuchawki lepsze do CS-a ?

destos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Obecnie posiadam słuchawki Sennheiser HD 201 i zastanawiam się nad ich wymianą.W oko wpadły mi dwa modele :

http://www.morele.net/sluchawki-qpad-qh-90-czarne-gslqpqh90bk-547955/

vs

http://www.morele.net/sluchawki-hyperx-hx-cloud-black-khx-h3cl-wr-636654/

Co sądzicie? Czy mieliście kontakt z tymi słuchawkami i jakie są wasze opinie. I czy obecne słuchawki dają radę czy nie za bardzo?

Opublikowano

Witam. Obecnie posiadam słuchawki Sennheiser HD 201 i zastanawiam się nad ich wymianą.W oko wpadły mi dwa modele :

http://www.morele.net/sluchawki-qpad-qh-90-czarne-gslqpqh90bk-547955/

vs

http://www.morele.net/sluchawki-hyperx-hx-cloud-black-khx-h3cl-wr-636654/

Co sądzicie? Czy mieliście kontakt z tymi słuchawkami i jakie są wasze opinie. I czy obecne słuchawki dają radę czy nie za bardzo?

Lol, jeszcze nie dawno na x-kom kupiłem HyperX Cloud za 260zł. Ogólnie polecam. W CSie słyszę wszystko.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dołóż z 30zł i kup sobie Steelseries Siberia v3 lub Logitech g430. Osobiście mam siberie v2 i nie narzekam, a to sprzęt z wysokiej półki i dość tani. Wiele prosów je posiada i poleca. Osobiście też polecam. DObrze slyszysz kroki.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Dołóż z 30zł i kup sobie Steelseries Siberia v3 lub Logitech g430. Osobiście mam siberie v2 i nie narzekam, a to sprzęt z wysokiej półki i dość tani. Wiele prosów je posiada i poleca. Osobiście też polecam. DObrze slyszysz kroki.

dołóż z 30zł i kup sobie gówno lub gówno, osobiście mam gówno i nie narzekam, a to sprzęt z zerowej półki i jest drogi, wiele prosów reklamuje je, osobiście ja polecam, c*****o słyszysz kroki.

tak powinna wyglądać twoja wypowiedź.

Opublikowano

dołóż z 30zł i kup sobie gówno lub gówno, osobiście mam gówno i nie narzekam, a to sprzęt z zerowej półki i jest drogi, wiele prosów reklamuje je, osobiście ja polecam, c*****o słyszysz kroki.

tak powinna wyglądać twoja wypowiedź.

Nie musisz się wypowiadać. Ja pisze swoje doznania, bo są naprawde dobre i CH** CI DO TEGO.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Ja mam FK2 i powiem tak. FK2 to pomniejszona i lżejsza wersja FK1. Zarazem nowsza.

graphic.png

Opublikowano

Ja mam FK2 i powiem tak. FK2 to pomniejszona i lżejsza wersja FK1. Zarazem nowsza.

I jak oceniasz tą myszkę na tle poprzednich? Bo ja obecnie mam Gigabyte M6900 i planuję wymienić bo szybko się męczy ręka dziwny profil ma

Opublikowano

zamiast kupowac sluchawki kup se subskrypcje do jakiegoś haxa w csgo i wtedy nawet na glosnikach mozesz grac a i tak bedziesz otwieral

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Mysza najlepsza jaka może być :) Tyle wystarczy, bo wad nie ma xD nawet przyzwyczajać się do niej nie trzeba. :)

graphic.png

Opublikowano

Nie musisz się wypowiadać. Ja pisze swoje doznania, bo są naprawde dobre i CH** CI DO TEGO.

to nie pisz, bo przez to autor dokona złego wyboru, najgorszego w swoim życiu zarazem.

@Wilczek

a ty jak k***a nie znasz się na temacie, to wypierdalando, a nie warnujesz za damski c**j.

Opublikowano

@joe323

Razer nazywasz śmieciem? Bo co? Nie stać cię na nie? Do tych słuchawek nie mam żadnych zastrzeżeń są z*******e i mega funkcjonalne, więc nie wiem na jakiej zasadzie twierdzisz że śmieciem.

Opublikowano

@joe323

Nie znam się? Mam Razery Kraken 7.1 ostatnio je uszkodziłem z mojej winy, wysłałem na gwaranacje wymienili mi na nowe. Takiego podbicia bassu i czystości grania na pewno nie mają te twoje hyperx. Nie wiem też jakie masz te hyperxy bo to też zależy od modelu, mini jack czy usb...  I jak już piszesz i stanowczo odradzasz to miej może troche przyzwoitości i nie pisz za nim nie sprawdzisz obu słuchawek...

Opublikowano

To wytłumacz nam czemu to HyperX były słuchawkami IEM 2014 a nie Razero-smiecie ? Hmh ja wiem, bo są miliard razy lepsze ... 

Opublikowano

@joe323

Razer rzadko uczestniczy w wszelakich eventach wystawowych, czemu? to mi się nie pytaj, albo ty mi wytłumacz dlaczego tyle graczy ma sprzęt razera,  youtuberzy polscy ile mają słuchawek, klawiatur i innych ? Albo zobacz sobię na allegro porównanie ofert kupna:

Razer:

http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-1-e-0113&category=16328&order=qd&search_scope=category-16328&string=razer

Steelseries:

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=qd&string=steelseries&search_scope=category-16328&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-1-e-0113\

Myślisz że Ci wszyscy ludzie co kupili słuchawki Razera są idiotami którzy tylko patrzą na markę? Bo raczej mi się nie wydaje żeby ponad 100 osób z ofert kupna patrzyło na markę i kupowało sobie słuchawki za tyle pieniędzy, jakby to dla nich nic nie znaczyło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...