Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do expienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało mi się odpalić. Rozumiem, że ten bot to support? Garen kupił item pod supporta i poszedl topa, biega za sojuszniczym dariusem i  ciagle leci sam na boty i ginie. Cos zle ustawilem? Co zrobic gdy zakonczy sie rozgrywka a ja dalej chcialbym expic? wcisnac f5? jest jakis program do tego?

Opublikowano

@DANl0

Tak to jest Support. Garen nie jest w pelni obsugiwany przez ten skrypt, to moze by przyczyna tych smierci.

Aby dalej expil, to zostaw go w spokoju, po zakonczeniu rozgrywki po 5-10s sam zamknie okno gry i przystapi do

szukania kolejnej gry. (volibot)

­Keelah se'lai

Opublikowano

To jak teraz najlepiej zamienić garena na annie i czy ona na 5pvp też będzie sama biegać i tak feedować strasznie?

Opublikowano

Tak, jesli puscisz ja na 5vs5 (pvp) to masz 90% pewnosci ze nafeeduje, niestety jest to bot i nie umie uciekac np. jak

ktos gankuje i widac go na wardzie, to nie ucieka... nie jest tak bardzo zaawansowany, aby poradzic sobie w normalnej grze 

5v5 pvp, ale jest wystarczajacy, aby rozegrac ARAMy, czy 5v5 boty.

­Keelah se'lai

Opublikowano

Okey rozumiem, to będę grał na aramie, ale jak będzie mi wtedy pickować annie jak robi to w drodze losowania? Co znaczy BuyBoost? 

Opublikowano

@DANl0

BuyBoost - kupuje EXP boosty za rp, nie polecam (chyba ze masz za duzo rp i duzo czasu na puszczanie bota)

Tak, na ARAMie jest losowo... ale z tego co widze, to radzi sobie rozwniez z innymi bohaterami  :D

Dzisiaj wykerowal gierke malzaharem

Malzahar
27 / 11 / 17
4.00:1 KDA
Trzy Trupy.
Poziom 18
46 CS

­Keelah se'lai

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngChytryLisek97

I to i to, poniewaz jak puscisz samego AIM to itemow Ci nie kupi, a AutoSharpporting lazi za sojusznikami...

a odpalajac oba na raz dostajesz bardzo fajny efekt :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Jako iż temat pewnie rozwiązany to nie mogę się powstrzymać ! Like za Avatara + Hobby no tak z*********e to pasuje, że leje ze śmiechu ! 

Wiem, że wiele osób pewnie tego nie rozumie xD ale nie hejtujcie i nie dawajcie pkt za "post, nie wniósł nic do tematu" ;) Pozdrawiam ! 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

No właśnie mój bocik właśnie wbił 10poziom, a ja wybieram się do gimbazy. Zostawię go na te 7godz. na aramie z autosharperem i zobaczę jak mu pójdzie. Ten skrypt od aramów jest dobry?

PS. da się ustawić, żeby bot był mniej passywny? Ziomek stoi pod wieżą, a mój bot biega za nim i nic nie robi ;_;

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...