Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w Mc

robaal69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od jakiegoś czasu zawsze mam lagi w mc Mam 20 pingu a 10 pakietów nwm co z tym zrobić i tak cały czas a strony internetowe ładują mi się w mgnieniu oka. Pomoże ktoś W załączniku macie zdj. z inf. pingu i pakietów. 

Proszę o pomoc

post-920358-0-81341700-1423993621.jpg

Opublikowano

Spróbuj pozmniejszać ustawienia graficzne na mniejsze. Przeczyść dysk ze zbędnych plików jakimiś dobrymi programami, nawet programem CCleaner. Dodatkowo wyczyść komputer od środka z kurzu i wykonaj aktualizacje sterowników, najlepiej ręcznie, ponieważ wtedy będziesz miał pewność, że Ci jakiś program od aktualizacji nie pominie jakiegoś ważnego sterownika. 

Opublikowano

Jak widac to masz straszna utrate pakietow internetowych przez to masz lagi.

Gdzie mieszkasz na wsi? czy gdzie? = bo moze byc tak ze masz stara siec komunikacyjna.

Patrzac pod innym okiem czy ten problem tez jest na innych serwerach minecraft czy tylko na tym?

Opublikowano

Jezeli masz w vectrze to zrestartuj ich modem/router. Ja tak niestety czesto mam, ale restart pomaga.

Spróbuj pozmniejszać ustawienia graficzne na mniejsze. Przeczyść dysk ze zbędnych plików jakimiś dobrymi programami, nawet programem CCleaner. Dodatkowo wyczyść komputer od środka z kurzu i wykonaj aktualizacje sterowników, najlepiej ręcznie, ponieważ wtedy będziesz miał pewność, że Ci jakiś program od aktualizacji nie pominie jakiegoś ważnego sterownika. 

co maja ustawienia graficzne do LAGOW (internetu)? Nie spam juz tyle... 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dales poradnik jak zwiekszuc fps.. a nie zmniejszyc lagi.

//top

Zadzwon do dostawcy internetu i powiedz ze Ci pakiety skacza. Tez tak mialem tylko u mnie jak bylo 15-20 pingu to pakiety siegaly 75-80% nawet ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...