Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga - Stimshop to oszuści!

UzumakiMagnum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwisu stimshop.pl

Witam, zanim w ogóle przejdziemy do rzeczy, chciałem tylko dać info odnośnie mojego zakupu skina.

Kupiłem skiny do cs:go 3 dni temu. Na stronie stimshop w zakładce kontakt jest opcja "kiedy otrzymam skina" - podaje się tam swój url wymiany i zaraz po tym strona informuje Cię na którym miejscu jest obecnie twoje zamówienie.

No, a co oczywiście najciekawsze miejsce w kolejce od tych 3 dni nie zmieniło się, czy to możliwe, że tak potężny serwis, który jest promowany przez wielu ytberów nie zrealizował ani jednego zamówienia w ciągu 3 dnI ?

Wpiszcie sobie fraze stimshop w google a zobaczycie jak sławne osoby to promują.

Rozumiem, że te osoby pewnie za to dostają skrzynki, różne przedmioty od nich pewnie za darmo, ale normalnych graczy, lepiej nie oszukiwać :)

Oczywiście jeszcze nie mineło 96h, które jest maksymalnym czasem dostawy, lecz licznik zamówień stoi w miejscu, może jest popsuty - nie obchodzi mnie to, to czy ja dostałem skina to dam Wam znać za następne pare dni.

Koniec krótkiego wstępu, zapraszam tutaj:

@Edit

Ostateczny krok.

Minął tydzień skina nie dostałem, gdy sprawdzałem w dziale kontakt, "kiedy dostane swojego skina" wystąpił mi już komunikat, że takiego zlecenia nigdy nie było.

Haha  :) J*b*ni oszuści, czy takie coś w ogóle nie łamie prawa ?

Opublikowano

Ameryki nie odkryłeś od 2 miechow czekam na skina. Kupiłem dla testu zobaczyc fake czy nie fake i wyszło fake.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Oni się tłumaczą że mają za dużo zamówień dlatego tak wolno to idzie, nie wiem czy to prawda ale tak pisali.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

lol, dopiero teraz to odkryłeś?

Jedynie ezskins.pl nie oszukuje  i stimshop ma od nich zajebany regulamin. (ps ezskins ma tańsze itemy, ale nie polecam przez sms bo płacicie o 50% więcej).

graphic.png

Opublikowano

Jaki jest sens kupowania skinów przez sms ? Jak broń dajemy normalnie 4zł to przez sms płacimy parę razy drożej. 

Opublikowano

Szczerze ale u mnie kumpel robił tak że wymieniał sie kod paysafecard za sms jak grał w metina...

Nie lepiej poszukać jakiejś masowej gry gdzie gra dużo ludzi (PL) i uważać na oszustów ale za to miec psc?

Opublikowano

Ostateczny krok.

Minął tydzień skina nie dostałem, gdy sprawdzałem w dziale kontakt, "kiedy dostane swojego skina" wystąpił mi już komunikat, że takiego zlecenia nigdy nie było.

Haha  :) J*b*ni oszuści, czy takie coś w ogóle nie łamie prawa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...