Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Skiny czy boxy

Face Male

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze skrzynek jest wielki ubaw, bo nigdy nie wiesz co wylatuje, więc skrzynki są dla mnie lepsze, jednak jeśli się boisz, że skin Ci się nie będzie podobać lub nie skin wypadnie do postaci którą nie grasz to radzę jednak kupić te 3 skiny.

Opublikowano

A ja Boxy, może wyleci coś fajnego. Z boxów lecą skiny, których nie da się kupić. ;) Jest ryzyko, jest zabawa.

Budowniczy
Opublikowano

To z tych championow jedynie slabego skina mozesz dostac do ahri reszta jest w porządku a więc bierz boxy logiczne że Ci się opłaca Zed ma 2 skiny oba sa fajne tak samo thresh i nami ahri ma fajne skiny oprocz tej z dynastii lee sin kazdy skin ma dobry i jarvan także.

Opublikowano

Polecam boxy... taniej, więcej, ciekawiej :D Może ci wylecieć coś z tamtych sezonów, czego nawet newbie nie widziało :P­

2mhvriw.jpg

­

Opublikowano

Oczywiście wybrałbym również boxy. Zawsze może Ci się trafić lepszy albo gorszy skin, ale nigdy nie wiesz co to może być. Mi się trafiła Cudowna Sivir czy jak jej tam, niedostępna, splashem nie powala ale w grze świetna! :)

Opublikowano

"Kto nie ryzykuje, ten nie rucha". "Na przypale, albo wcale". To do mnie przemawia, że skrzynki są najlepszym wyborem. Może trafić Ci się jakiś s**t, ale jest dużo szans na jakiegoś fajnego skina ;).

Pozdrawiam

K2yjCFw.png

Budowniczy
Opublikowano

Boxy w lolu to jak skrzynki w csie.. moze polecieć Ci kosa albo syf xD

Ja bym bral skrzyneczki

Gówno prawda bo w csie możesz bawić się w ich otwieranie za darmo sprzedając swoje itemy/drop etc. Natomiast w lolu jest już to zabawa za pieniążki i nie opłacalna w cale zresztą w csie też jest nie opłacalna ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...