Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to wstyd być w bronzie i w silverze ?

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronze toż to najwspanialsza dywizja w całym wszechświecie.. Wręcz przeciwnie! Powinieneś być dumny..
Tak naprawde - to nie zawsze dywizja jest wazna, jesli grasz dobrze to wyjdziesz ;) Powodzenia

~~Ciao

Opublikowano

Nie ma co się wstydzić, 

Każdy "uczy się" grać inaczej, jednemu zajmuje to więcej czasu jednemu troszke mniej. 

Po to są zrobione dywizje, żeby ludzie mogli grać z ludźmi "na swoim poziomie" i stawali się coraz lepsi. 

Creep za creepem, kill za killem, wieża za wieża, i taki przysłowiowy "Bronz" może stać się graczem LCS.

Opublikowano

Wstyd w c**j, stop play c:

~~~

Tak jak to inni powiedzieli, zalezy jak dlugo grasz, jesli dopiero zaczynasz to wiadomo, ze bedziesz w brazie bo twoj skill jest na tym poziomie, w ciagu jednego sezonu powinno sie wybic do przynajmniej golda, chociaz teraz jest o wiele latwiej wbic dywizje wiec jeslli masz obeznanie z gra nie ma problemu z wbiciem diamentu. Ja sam w s3 w  przeciagu pol roku wyszedlem z brazu do platyny a wtedy w dywizjach b1 s1 g1 p1 d1 dostawalo sie po 3 lp i trzeba bylo wygrac z 10 jak sie mialo 99 lp, katusze, serio.

Wracajac, jesli grasz dlugo i nie mozesz wyjsc to hanba dla Ciebie beka i prosze wyjdz z tej gry.

Pozdrawiam.

Bronze toż to najwspanialsza dywizja w całym wszechświecie.. Wręcz przeciwnie! Powinieneś być dumny..
Tak naprawde - to nie zawsze dywizja jest wazna, jesli grasz dobrze to wyjdziesz ;) Powodzenia

~~Ciao

To nie brazowe mysli, to realia.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To zależy jak długo grasz i ile siedzisz w tym bronzie i śilwerze. Jak ktoś nie może wyjść z bronzu V no to wstyd.

Jak ktoś ma pecha np. w bronzie I i ciągle nie może zrobić serii 3 winów na 5 gier z powodów afków itp. to nie. 

Oraz jak pisał kolega wyżej ''Być w bronzie - nie wstyd. Grać na poziomie bronzu - wstyd''.

giphy.gif

Opublikowano

Ja tam siedzę w Silver 2 i nie jest mi wstyd. Jedynie co trochę wstydu może przynieść to jak się z Silvera -> Brąz, czyli byłby wsyd jak się z Silvera 5 np do Brązu 5. To jest wstyd xD

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Wstyd w c**j. Jak Ty masz zamiar zaruchać będąc w brązie/silverze? Żadna panienka nie leci na to ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sam pewnie masz brąz, gadając, że Swain jest słaby ;__;

Więc mi nie mów, że wstyd jest być w Silverze/Brązie, no chyba że się spadło Silver 1 --> Brąz 5

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Tak jak inni mówią grać na poziomie brąza, a siedzieć w tym to jest różnica. A ci z wysokich dywizji, którzy gadają, że to nie przez słaby team tylko przez siebie nie można z niego wyjść niech zamkną paszcze, bo nigdy pewnie nie grali z samymi brązami i niewiedzą jacy tam siedzą idioci i pewnie by nic z takim teamem nie ugrali.

Opublikowano

Wstyd w c**j. Jak Ty masz zamiar zaruchać będąc w brązie/silverze? Żadna panienka nie leci na to ( ͡° ͜ʖ ͡°)

boo dziewczyny lubią brąz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak siedzisz tam, ale nie grasz na takim poziomie to jest spoko. Sama teraz do brązu trafilam przez slabe mmr nowego konta i przez to, że tych brązów czasami serio nie idzie ogarnąć, ale jakoś żyje. 

Opublikowano

Inaczej jest grać na poziomie brązu, niż być w brązie.

Ja osobiście uważam że gram lepiej niż silver, a i tak muszę na razie w nim siedzieć... (pewnie wychodzę na idiotę, bo noob team, ale posiedźcie sobie w S5 to zrozumiecie! :P )

posiedźcie sobie w s5 ? mam kolege który ciagle siedzi na poziomie brąz silver i jak mu gram zawsze bez problemu jestem w stanie sam wygrać grę. 

Opublikowano

Sam pewnie masz brąz, gadając, że Swain jest słaby ;__;

Więc mi nie mów, że wstyd jest być w Silverze/Brązie, no chyba że się spadło Silver 1 --> Brąz 5

Swain jest slaby ( jedynie w goldzie ora, jak enemy mid nie potrafi morelo zlozyc np. ) poza tym gruby ma racje, jak masz slaba farme to Cie laski nie lubia.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Większy wstyd według mnie, to jak flejmujesz i zachowujesz się jak kretyn. Nie ma znaczenia jaką masz dywizje według mnie bo i będąc unrankedem, będziesz obrażać etc.

Opublikowano

Moim zdaniem brąz to dywizja dla słabszych graczy którzy muszą się nauczyć dobrze grać, nie przejmuj się kpinami innymi bo praktycznie każdy był w brązie albo w silverze a jeszcze niektórzy dalej w nim są po prostu te dwie dywizje dają ci możliwość nauczenia się lepiej grać i być w wyższych dywizjach. 

Opublikowano

Brąz, silver - to dywizje graczy, którzy zaczynają swoją przygodę z rankedami. Sama jak zaczęłam grać w s3 rankedy to wrzuciło mnie do silver3. Wstydem jest użalanie się nad sobą, że jest się w brązie i silverze, a nie np. w goldzie. To samo tyczy się myślenia... Jest 1 vs 5 w 5 min, a ktoś już mentalnie się poddał. To jest wstyd. 

Opublikowano

To żaden wstyd. To szpan to styl zycia. Na starym koncie bylem w plat I doatalem bana za bawienie sie bolem i obecnie lvluje nowe konto i celowo spadam do brązu V zeby to streamowac i dobrze sie bawic na rankedach nie martwić o nic. planuje w solo q miec BV a w trojkach i piatkach diament jak na starym koncie

Opublikowano

Dla tych "nowyszch" graczy brąz to takie pojęcie słabego gracza, silver to BÓG - dla starszych jest to inaczej, tu i tu znajdując się grasz słabo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...