Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to wstyd być w bronzie i w silverze ?

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Czy to wstyd siedzieć i grać na poziomie bronze i silver ? 

Opublikowano

­Na poziomie brąza to chyba wstyd, ale być w brązie to raczej nie ;D

Ja aktualnie jestem w brązie 1 i seria do silverka, ale co tam przecież każdemu może się zdarzyć niska dywizja.

Każdy też się uczy grać i zdobywa jakieś doświadczenie w grze.

Opublikowano

Zależy według kogo. Według mojej definicji to nie jest wstyd. Nie każdy musi być jakimś profesjonalnym graczem. A lepsze dywizje i tak przyjdą z czasem :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Mieć skill jak brąz to imo wstyd,lecz siedzieć w brązie to już inna bajka bo na przykład teraz po tych placementach gościu z golda mógł spaść do tej jakże najcudowniejszej dywizji przez afków,trollów lub po prostu miał zły dzień w meczach..

Opublikowano

Powiem Ci tak.

Wstyd jest odmawiać komunikacji z drużyną.

Celowo robić na złość drugiej osobie, bądź całemu teamowi.

Jeśli nie będziesz pingował, gdy ktoś schodzi z mida na bota (załóżmy), to wtedy powinieneś się wstydzić.

Jeśli mimo tego, że akurat nie grasz zbyt dobrze, a rzucasz się do innych, broniąc swojej osoby do końca - to jest lekko wstyd.

Jeśli starasz się współpracować z drużyną, a mimo wszystko nie wychodzi, to ja byłbym z takiej osoby dumny, gdyż wiedziałbym że osoba ta się naprawdę stara.

Wtedy będzie szacun - nie wstyd. Uwierz. Liczą się chęci. Jeśli są chęci, to wstydu na pewno nie będzie. :)

Opublikowano

Moim zdanie wstydem jest uciekanie z meczy , kiedy drużyna sobie nie radzi. Przekonałem się już parę razy , że mocno przegrywając da się wygrać , tylko potrzeba troszkę szczęścia i zgrania :D. Brąz.... Ja osobiście gdybym w nim był to już bym darował sobie przygodę z tą grą. Bo wiecie najgorsza liga xD. Także nwm poszukaj sobie lepszych zajęć. Lol strasznie uzależnia , wiem bo sam miałem nie raz z nim problemy, ale istnieją metody na pozbycie się ich raz na zawsze :P 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Moim zdanie wstydem jest uciekanie z meczy , kiedy drużyna sobie nie radzi. Przekonałem się już parę razy , że mocno przegrywając da się wygrać , tylko potrzeba troszkę szczęścia i zgrania :D. Brąz.... Ja osobiście gdybym w nim był to już bym darował sobie przygodę z tą grą. Bo wiecie najgorsza liga xD. Także nwm poszukaj sobie lepszych zajęć. Lol strasznie uzależnia , wiem bo sam miałem nie raz z nim problemy, ale istnieją metody na pozbycie się ich raz na zawsze :P

mylisz sie kologo że to najgorsza liga, każdy z tego forum miał na 99% słabe początki : srebro/bronze z czasem się wychodzić, dla mojego przykładu s3-srebro/s4 diament :) tyle że poświęciłem dużo czasu na gre << konto zbanowane za exploit :D teraz gram na kolejnym i jestem dumny że jestem w bronzie!

Sygnatura.jpg

Opublikowano

mylisz sie kologo że to najgorsza liga, każdy z tego forum miał na 99% słabe początki : srebro/bronze z czasem się wychodzić, dla mojego przykładu s3-srebro/s4 diament :) tyle że poświęciłem dużo czasu na gre << konto zbanowane za exploit :D teraz gram na kolejnym i jestem dumny że jestem w bronzie!

Daruj sobie grę w bronzie :P nie marnuj czasu :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Gram 4fun, od tego jest ta gra, jeśli ktoś gra dla dywizji tylko i to w dodatku soloq i nie planuje nic dalej z tym robić to Good luck, gra ma nam dawać fun, bo skoro nie zarabiasz na tym i się z tego nie utrzymujesz to raczej grasz dla zabawy? :)

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Pf przecie bronz to najwspanialsza liga w całym Lague Of Legends nie znam lepszej . Więc bądź dumnny z tego że jestes brązem !

akurat jestem w silverze :P 

Opublikowano

wtyd mi za Ciebie wiesz. Sam jestem w sivlerze i mi wstyd, że jestem jebanym bobem i nie umiem grac chociaż ze jakimś cudem w tamtym sezonie mialem golda 3 i mmr na poziomie mocnej platyny. #RITOMECHANICKS <3

Opublikowano

Od kiedy LOL daje fun :D jak tam co chwile F*** i inne brzydkie słowa :D, wyzywają polaczków :D, bardziej powiedziałbym że zjechane nerwy i stracony czas....

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zależy ile grasz, mam kilku znajomych którzy po 2 latach gry mają brąz ileś tam i grają jak ten brąz :s

Opublikowano

Inaczej jest grać na poziomie brązu, niż być w brązie.

Ja osobiście uważam że gram lepiej niż silver, a i tak muszę na razie w nim siedzieć... (pewnie wychodzę na idiotę, bo noob team, ale posiedźcie sobie w S5 to zrozumiecie! :P )

Opublikowano

Silver to przeciętny gracz LoL'a więc raczej to nie wstyd . Wychodzi się z niego bardzo łatwo, duo Jungle + Mid/Top z jakimś kolegom,.z którym ci się dobrze gra i będzie gold w tydzień, może.dwa :)

Opublikowano

Kiedyś tak, teraz nie. A dlaczego ? Ponieważ teraz dywizja się nie liczy po prostu nie istnieje bo każdy se teraz może wyjść do challa spacją.

Pomocnik
Opublikowano

Zawsze początki są trudne, poćwiczysz to wbijesz tam wymarzoną dywizję ;) Tylko wiesz, to też zależy od umiejętności w grach typu RTS, ja grał około 1,5 roku i mam golda, a taki gościu gra około 2 lat i już ma diaxa xD A istnieje jeszcze człowiek, który gra od pierwszego sezonu i nie może wyjść z silvera :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...