Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardcore-Midgard

kosiner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer może być przyzwoity, ale musicie wzbogacić prezentację konkretnym opisem oraz najlepiej kilkoma screenami.

Już screeny są

Opublikowano

Z*********e że dodaliście plugin mcmmo :D

dodali mcmmo które nie działa, + mcmmo nie działa razem z otherdrops ... więc nie rozumiem wgrywania tych pluginów na raz 

wszystkie rzeczy jakie są w mcmmo (unarmed , woodcutting) nie działają ... na początku gry , z mcmmo zadaje sie 2 serca obrażen ...(pięścią) tak więc zabicie owcy to nie powinien być problem... jednak tutaj nic nie działa ... i normalnie bijemy po 0.5 serca

NIe polecam, gdy napisałem  adminowi ze mcmmo+ otherdrops nie współpracują ze sobą ten mnie poprostu zignorował ...

Opublikowano

dodali mcmmo które nie działa, + mcmmo nie działa razem z otherdrops ... więc nie rozumiem wgrywania tych pluginów na raz 

wszystkie rzeczy jakie są w mcmmo (unarmed , woodcutting) nie działają ... na początku gry , z mcmmo zadaje sie 2 serca obrażen ...(pięścią) tak więc zabicie owcy to nie powinien być problem... jednak tutaj nic nie działa ... i normalnie bijemy po 0.5 serca

NIe polecam, gdy napisałem  adminowi ze mcmmo+ otherdrops nie współpracują ze sobą ten mnie poprostu zignorował ...

Plugin został usuniety

Opublikowano

planujecie jeszcze jakies wieksze eventy w lutym?

Eventy są co sobote lub co piątek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...