Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCPrison

robi222pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ks3Liex.png

http://www.youtube.com/watch?v=YUgIN3BN3sA&feature=youtu.be

Wystąpił błąd przy wejściu na serwer?

Jeżeli pojawił Ci się błąd typu:

fXSg.png

|

...nie wiesz co poszło nie tak? Już wyjaśniamy!

A więc.. błąd wyświetlił się dla tego że najprawdopodobniej wchodzisz na serwer kontem premium przez launcher no-premium (oznacza to że nie jesteś zalogowany do konta premium i serwer blokuje Ci wejście).

|

Co zrobić aby wejść na serwer?

Jeżeli konto premium jest twoje, zaloguj się w launcherze premium i wejdź swobodnie na serwer. Jeżeli wchodzisz na serwer kontem, które nie jest w twoim posiadaniu - wtedy nie możesz wejść pod podaną nazwą (czyt. nickiem), musisz zmienić nazwę (nick) na taki który nie jest premium!

|

Pod poniższym linkiem możesz sprawdzić czy podany przez Ciebie nick jest premium czy no-premium.

Wprowadź w linku po "=" nazwę konta

np. user=Robi222PL

https://minecraft.net/haspaid.jsp?user=Robi222PL

Teraz jeżeli wyświetli się true - oznacza to że podana nazwa jest kontem premium, jeżeli będzie false - jest no-premium.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo estetyczna prezentacja na wysokim poziomie. Z checia odwiedze serwer. Interesuje mnie jednak, czy planujecie jakies specjalne eventy w najblizszym czasie?

images.jpg

Opublikowano

Dzięki za ocenę i odpowiadając na twoje pytanie mamy w planie kilka eventów lecz nie chcemy zbyt szybko wszystko robić ponieważ chcemy je dopracować

Opublikowano

No ładna publikacja, zobaczymy jak będzie na serwerze :)

A tak w ogóle szukacie kogoś do administracji? - Jeżeli tak to proszę o kontakt :)

baner4.gif

Opublikowano

Dlaczego jest już 13 a serwer dalej nie działa ?

EDIT: Ok, już działa

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Opublikowano

Przepraszamy wszystkich za wczorajszy dzień lecz wynikło to z winy plugina i naszej nieuwagi jeszcze raz przepraszamy.

Opublikowano

Dlaczego na serwerze jest whitelista? Jak będziecie robili te ciągłe przerwy to mi sie już nie będzie chciało grać

EDIT: Serwer off. Dlaczego to robicie ? :(

Opublikowano

Jutro rano serwer zostanie ponownie włączony będzie to już ostatnia taka rzecz.Jako właściciel tez chce najmocniej przeprosić jest to mój pierwszy serwer który ja prowadzę moja ekipa stara się jak najlepiej wszystko zrobić nie spodziewaliśmy się takich problemów,jeszcze raz przepraszam i obiecuję,że wszystko będzie ok

Opublikowano

Serwer znowu działa!Przepraszamy jeszcze raz wszystkich ale również zapraszamy nowych graczy!

Gdy na serwerze będzie 20 graczy odbędzie się event!

Opublikowano

Ok, bez tych awarii serwer jest naprawde bardzo fajny. Polecam go bardzo, wbijać :D

Opublikowano

Wystąpił błąd przy wejściu na serwer?

Jeżeli pojawił Ci się błąd typu:

fXSg.png

|

...nie wiesz co poszło nie tak? Już wyjaśniamy!

A więc.. błąd wyświetlił się dla tego że najprawdopodobniej wchodzisz na serwer kontem premium przez launcher no-premium (oznacza to że nie jesteś zalogowany do konta premium i serwer blokuje Ci wejście).

|

Co zrobić aby wejść na serwer?

Jeżeli konto premium jest twoje, zaloguj się w launcherze premium i wejdź swobodnie na serwer. Jeżeli wchodzisz na serwer kontem, które nie jest w twoim posiadaniu - wtedy nie możesz wejść pod podaną nazwą (czyt. nickiem), musisz zmienić nazwę (nick) na taki który nie jest premium!

|

Pod poniższym linkiem możesz sprawdzić czy podany przez Ciebie nick jest premium czy no-premium.

Wprowadź w linku po "=" nazwę konta

np. user=KiszonaBestia

http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user=KiszonaBestia

Teraz jeżeli wyświetli się true - oznacza to że podana nazwa jest kontem premium, jeżeli będzie false - jest no-premium.

Opublikowano

­Bardzo przejrzysta reklama, zachęcająca do wejścia na serwer, lecz mam problem podany na screenshocie, choć wchodzę z launchera premium i z własnej premki.

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer godny polecenia. Pierwszy raz gram na serwerze typu prison i powiem Wam, że bardzo podoba mi się tam.

Polecam, 

Szycha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...