Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, zrobiłem wszystko i mi nadal nie chce się odpalić. Jakieś pomysły?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Niestety, zrobiłem wszystko i mi nadal nie chce się odpalić. Jakieś pomysły?

Tzn co zrobiłeś oraz czy masz premium?

Opublikowano

Tzn co zrobiłeś oraz czy masz premium?

Mam premium. W sumie to nie zrobiłem teraz nic. Usunąłem wszystko i zainstalowałęm od nowa. Na tym się zatrzymałem.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Mam premium. W sumie to nie zrobiłem teraz nic. Usunąłem wszystko i zainstalowałęm od nowa. Na tym się zatrzymałem.

przydzieliłeś więcej ramu niż standardowe 1gb? dopisałeś argument do javy?

Opublikowano

przydzieliłeś więcej ramu niż standardowe 1gb? dopisałeś argument do javy?

Nie bo nie wiem jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...